Ja się tylko boję, żeby Hania nie odwróciła się odwrotnie, bo czasem tak szaleje, jakby naprawdę chciała fikołki robić.... [emoji15]No maja jeszcze czas, ale zaczelam juz sie obawiac. Z corka byl przeciwny problem[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja się tylko boję, żeby Hania nie odwróciła się odwrotnie, bo czasem tak szaleje, jakby naprawdę chciała fikołki robić.... [emoji15]No maja jeszcze czas, ale zaczelam juz sie obawiac. Z corka byl przeciwny problem[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Tobie to akurat bez roznicy[emoji6]Moja główka na dol ale mówiła, że jeszcze się może zmienić
A mi lekarz powiedzial, ze nie bedzie ryzykowal sn przy ulozeniu miednicowym. Zwlaszcza, ze raczej tym raxem tez sie zapowiada duze dziecko.O widzisz czyli jeszcze późniejMoja ostatnio była główkowo, więc mam nadzieję, że już się nie obróci. Ja się niestety rodziłam pośladkowo i naturalnie.
![]()
Szyjka nie jest dluga, ma 2 cm, ale sie dalej nie skraca[emoji6]Fajnie , że w końcu coś udało Ci się sobie kupić :***
Malutka już taka duża [emoji173]️ super , że szyjka długa i , że płeć potwierdzona.![]()
Myślałam , że jest jeszcze czas do zmiany ułożenia ? Że jeszcze dzieci mają dużo miejsca i latają sobie po całym brzuchu , a nie , że już się układają do porodu główka lub dupkato moja ma czas do 24 kwietnia ? Do 27tygodnia ?:/
O dzieki, poszukam jakis informacji na ten temat.Super, że wszystko ok [emoji106]
No i trzymam kciuki, za obrócenie się [emoji106][emoji106][emoji106]
Na szkole rodzenia jedna dziewczyna miała też takie ułożenie i położna mówiła, że na tym etapie można delikatnie pomóc jakoś maleństwu się odwrócić, ale to tylko ta jedna dziewczyna została dłużej i jej tłumaczyła... Może poszukaj..? Bo z tego co zrozumiałam na początku, to kwestia pozycji odpoczynku itd... [emoji15]
![]()
Corka w 25tc byla na 25centylu, a urodzila sie w 40tc na 90 centylu. Druga corcia w 25tc byla na 50centylu. Zaczynam sie bac[emoji6]Moja w 90 ale Ja mam taką ściągęZobacz załącznik 844879
Klaudia ja kupuje 65F z push upem[emoji3]Pamiętam o tych radach :* dlatego muszę kupić 75 lub 70 "C"zobaczymy jak się będzie nosił
tylko nigdzie nie mogę znaleźć C z push upem :/ muszę poszukać
Ja sie chyba zblizam do konca[emoji6]W końcu !! Goniłam Was cały dzień , byłam ciągle w tył o kilkanaście stron. W końcu nadrobiłam![]()
Klaudia chyba nie doczytala w Twoim wpisie[emoji6]No ja cały czas powtarzam, że ja zamówiłam na allegrotam nie jest tak drogo
![]()
Nie koniecznie na zadupiu. Ja w duzym miescie, a wyprawe do szpitala bym miala dwoma autobusami i tramwajem. Ze 2 godziny by zeszlo w jedna strone. Nie bardzo to widze po 40tc[emoji53]Dokładnie, zwłaszcza jak ktoś mieszka na zadupiu itd... Ech... Wkurzające są takie przepisy [emoji35]
![]()