kinga30
Fanka BB :)
No ja tez narazie licze do tego 28 czerwca chociaż od 28 do 2 to tylko 4 dni dalejJa policzę do 37 bo to moje marzenie !! I zostało aż...10 tyg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No ja tez narazie licze do tego 28 czerwca chociaż od 28 do 2 to tylko 4 dni dalejJa policzę do 37 bo to moje marzenie !! I zostało aż...10 tyg
Jakie piękne! :*Włosy gotowe ufff![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
PiękneWłosy gotowe ufff![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Spokojnie, robota nie ucieknie. A tym bardziej, ze masz pania do sprzatania to juz duzy plus. Niestety teraz nie wszystko mozemy zrobic same. A dzidzie najwazniejsze. Odpoczywaj dzis.No dziś odpuszczam przesadziłam pierwszy raz na dodatek po tej glukozie wczorajszej wogole się nie rusza jak już to tak słabo czuć ze nie wiedziałam czy to napewno ruchy wiec wyciągnęłam ten detektor tętna bo chyba pierwszy raz się zestresowałam ale tętno od razu znalazłam 148 uderzeń wiec chyba jest tak ułożony
Japrdl teraz ja mam kryzys syf w chałupie remont a ja już nic nie mogę [emoji58] mama nie może mi pomoc bo 16.04 idzie na operacje biodra nie może nosić nic
Siostry nie mam będę musiała dzwonic do tej mojej sprzątaczki ehhhh a chciałam sama sobie poukładać
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jejku, straszne to[emoji22] Bardzo jej wspolczuje.Hey u siostry juz po wszystkim nie ma już maluszka[emoji22]. W ciągu tygodnia bd chować [emoji22][emoji22][emoji22].
![]()