Margana
Fanka BB :)
O...to pocieszajace[emoji5]Mi się Marysia odwróciła dopiero chyba 33 tydzień
Aniołek[*] 8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O...to pocieszajace[emoji5]Mi się Marysia odwróciła dopiero chyba 33 tydzień
No potem jak mi się Kacper tak szybko odwrócił to byłam zdziwiona, że już jest główka na dol. Poprostu ktoregos dnia przeskoczyła z góry na dół i czulam jak to zrobiłaO...to pocieszajace[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Ojoj, no najwazniejsze, ze nie na twarzy[emoji3]Gdyby ktoś chciał się pośmiać - nie ma to jak usnąć na fotelu hamakowym bokiem do słońca.... [emoji23]
Ciekawe, kiedy mi opalenizna zejdzie, na razie mam piękne wzorki na ręce [emoji23][emoji23][emoji23]
Dobrze chociaż, że nie na twarzy.....
![]()
Tobie to i tak bez roznicy, wiec moze sie krecic[emoji6]No potem jak mi się Kacper tak szybko odwrócił to byłam zdziwiona, że już jest główka na dol. Poprostu ktoregos dnia przeskoczyła z góry na dół i czulam jak to zrobiła[emoji5] a mała czuję, że się jeszcze kręci ale kopie już na górze, ciekawe czy jeszcze zrobi przeskok[emoji5]
No ale wolałabym żeby jeszcze posiedzialam do gory bo potem już czuje, że główka prze na dolTobie to i tak bez roznicy, wiec moze sie krecic[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
W którym tyg będziesz miała cesarkę ?U mnie jeszcze 9 tygodni a tak strasznie mi się dluzy ze to szok
Ale tak jest ta końcówka okropnie się dluzyMi zostało jeszcze 16 tygodni [emoji33]. A w 1 ciąży ten 9 miesiąc trwał dłużej niż 8 pozostałych...
![]()
Prawdopodobnie 36 tydzień możliwe ze się nawet zdecydują na 35 dokładnie jeszcze nie wiem za tydzień będę miała podawane sterydy na plockaW którym tyg będziesz miała cesarkę ?
Właśnie trzeba wykorztstwc weekend i piękne słonkoMoi pojechali karte wedkarska oplacic, a ja sie szykuje i idziemy grillowac na dzialke[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017