kinga30
Fanka BB :)
36 to już jest dobrze. Już prawie jak o czasiePrawdopodobnie 36 tydzień możliwe ze się nawet zdecydują na 35 dokładnie jeszcze nie wiem za tydzień będę miała podawane sterydy na plocka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
36 to już jest dobrze. Już prawie jak o czasiePrawdopodobnie 36 tydzień możliwe ze się nawet zdecydują na 35 dokładnie jeszcze nie wiem za tydzień będę miała podawane sterydy na plocka
Rozumiem ja chciałbym dotrwać do 37 !Prawdopodobnie 36 tydzień możliwe ze się nawet zdecydują na 35 dokładnie jeszcze nie wiem za tydzień będę miała podawane sterydy na plocka
Dokładnie u mnie niestety jest ciężka sytuacja poprzednia ciaza obumarla w 37 tygodniu i 2 dniu teraz chcą przynajmniej tydzień wcześniej rozwiązać36 to już jest dobrze. Już prawie jak o czasie![]()
I dobrze nie ma co ryzykować. 36 tydzień jest już bezpiecznyDokładnie u mnie niestety jest ciężka sytuacja poprzednia ciaza obumarla w 37 tygodniu i 2 dniu teraz chcą przynajmniej tydzień wcześniej rozwiązać
I dobrze nie ma co ryzykować. 36 tydzień jest już bezpieczny
Dokładnie tylko niech te tygodnie szybciej lecąSynka urodzil w 36
Kiedy masz wizytę?Jejku jak mi się dziś nic nie chce wstawiłam obiad ,i odliczam dni do wizyty![]()
Smacznego [emoji4]To my się szykujemy obejrzeć kolory w naszym mieszkanku i po drodze McDonald[emoji5]