Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Miłego popołudnia [emoji4]Moi pojechali karte wedkarska oplacic, a ja sie szykuje i idziemy grillowac na dzialke[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Na przeciwciała dłużej się czeka, może dlatego?Lipcowa mamusia, szczere wyrazy współczucia a zwłaszcza dla siostry
hej,
Wczoraj wieczór mnie olśniło, że brakuje mi jednego wyniku z przeciwciałami, musi się mama dowiedzieć o co chodzi a jak faktycznie "zapomnieli" to będę musiała w poniedziałek dorobić![]()
U mnie zależy od dniaA co do tej naszej wydzieliny [emoji5] to Wy tez tak często musicie zmieniac wkladki? Czy macie sucho jak Klaudia?
U mnie raz więcej raz mniej ale sucho nigdyU mnie zależy od dnia
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze [emoji123]W środę ;/ i już się stresuje co mi powie na cukry ( chociaż byłam u dietetyczki i powiedziała że są oki ale wczoraj i dziś trochę za duże miałam )
I że się wypisałam ze szpitala na żądanie ech...
I w końcu co z tą moja szyjka ? ...
Jakiś muszę przeżyć
Hehe, ja odwrotnie, chciałabym, żeby czas zwolnił, bo jeszcze trochę rzeczy muszę przed porodem zrobić
No to fakt. Pewnie dlatego tetaz jest lepiej i szyjka sie dalej nie skraca, bo mala nie napiera. Corka tak parla glowka, ze musialam lezec na lekach. Moze to faktycznie lepiej, ze jeszcze siedzi na pupci. Tylko niech sie obroci w odpowiednim momencie.No ale wolałabym żeby jeszcze posiedzialam do gory bo potem już czuje, że główka prze na dol
Dokładnie bo strasznie mi się dluza:/Dokładnie tylko niech te tygodnie szybciej lecą![]()
No, tylko cos mocno wieje. Mam nadzieje, ze sie wyciszy.Właśnie trzeba wykorztstwc weekend i piękne słonko![]()