A mu właśnie od niedawna zaczęło strasznie lecieć... I boję się, że nie zdążę z wyprawką o przeprowadzce nie wspominając.... [emoji33]Dokładnie bo strasznie mi się dluza:/
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A mu właśnie od niedawna zaczęło strasznie lecieć... I boję się, że nie zdążę z wyprawką o przeprowadzce nie wspominając.... [emoji33]Dokładnie bo strasznie mi się dluza:/
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj[emoji5] Moja caly czas kopie w dole brzucha, w zebra jesxvze nie dostalam[emoji6]Cześć cześć cały czas staram się z wami być na bieżąco ale dajecie równo. I jakoś tak zapominam do was napisać [emoji23] czy wasze dzieciaczki zaczynają was kopać w okolicy żeber? Bo moja chyba ma nowy sposób na dokuczanie mamusi i wbija mi się pod prawe żebro [emoji41] cały tydzień spędzamy aktywnie dzień w dzień długi spacer. Nie moglam już się doczekać tej pogody [emoji7][emoji7][emoji7] cieszę się że u was dobrze. Ja w poniedziałek badania, krew mocz i glukoza a w środę wizyta w końcu [emoji39] we wtorek proszę trzymać kciuki bo mam kolejny egzamin na prawko, mam nadzieję że w końcu się uda [emoji849] duże już macie dzieciaczki ciekawe ile moja ma, obym nie zapomniała zapytać[emoji6] miłego dnia [emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Na razie do żeber mi parę cm brakujeCześć cześć cały czas staram się z wami być na bieżąco ale dajecie równo. I jakoś tak zapominam do was napisać [emoji23] czy wasze dzieciaczki zaczynają was kopać w okolicy żeber? Bo moja chyba ma nowy sposób na dokuczanie mamusi i wbija mi się pod prawe żebro [emoji41] cały tydzień spędzamy aktywnie dzień w dzień długi spacer. Nie moglam już się doczekać tej pogody [emoji7][emoji7][emoji7] cieszę się że u was dobrze. Ja w poniedziałek badania, krew mocz i glukoza a w środę wizyta w końcu [emoji39] we wtorek proszę trzymać kciuki bo mam kolejny egzamin na prawko, mam nadzieję że w końcu się uda [emoji849] duże już macie dzieciaczki ciekawe ile moja ma, obym nie zapomniała zapytać[emoji6] miłego dnia [emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z jefnej strony chcialabym juz urodzic, a z drugiej tez sie bohe, ze nie zdaxe ze wsxystkim. Chcialam miec juz w czrwcu wszystko gotowe, a tu nie ma poki co za co[emoji53]A mu właśnie od niedawna zaczęło strasznie lecieć... I boję się, że nie zdążę z wyprawką o przeprowadzce nie wspominając.... [emoji33]
![]()
U nas najbardziej nie ma kiedy... [emoji20]Ja z jefnej strony chcialabym juz urodzic, a z drugiej tez sie bohe, ze nie zdaxe ze wsxystkim. Chcialam miec juz w czrwcu wszystko gotowe, a tu nie ma poki co za co[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
U mnie też często jest posladkowoNo moja mloda juz od 25tc lezala glowka w dol, dlatego tez sie zmartwilam. Zwlaszcza, ze na kazdym usg jest miednicowo ulozona. Ale mam nadzieje, ze jeszvze podejmie dobra decyzje[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Ale to już nie był dobierany?Włosy gotowe ufff![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Już się opalilas w takim lekkim slonku?Gdyby ktoś chciał się pośmiać - nie ma to jak usnąć na fotelu hamakowym bokiem do słońca.... [emoji23]
Ciekawe, kiedy mi opalenizna zejdzie, na razie mam piękne wzorki na ręce [emoji23][emoji23][emoji23]
Dobrze chociaż, że nie na twarzy.....
![]()
Ja nie używam wkładki, a czasem zdarzy mi się, że coś mi na majtki pocieknie... Wiem, że to nie wody bo zostaje biały śladA co do tej naszej wydzieliny [emoji5]️ to Wy tez tak często musicie zmieniac wkladki? Czy macie sucho jak Klaudia?
Tutaj nie jest lekkieJuż się opalilas w takim lekkim slonku?
![]()