Spokojnie, nie stresuj sięChyba za szybko się
Cieszyłam ze pokój będzie dziś skończony właśnie słyszę jak lecą ***** akurat tapetuje [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Łaciną niech rzuca do woli, byle robotę skończył [emoji6]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spokojnie, nie stresuj sięChyba za szybko się
Cieszyłam ze pokój będzie dziś skończony właśnie słyszę jak lecą ***** akurat tapetuje [emoji23]
Zazdroszczę morza....Dziewczyny wybraliśmy się nad morze w Słupsku wieje masakrycznie a tutaj cisza spokój nie wracam do domu hehe [emoji7]![]()
![]()
Ale macie fajnie[emoji7] wkoncu ciepelko![]()
![]()
Chętnie zapraszamy [emoji4]Zazdroszczę morza....
Pięknie [emoji7]
Ale zdecydowanie za daleko mam![]()
![]()
Ale fajnie uwielbiam morze [emoji7]Dziewczyny wybraliśmy się nad morze w Słupsku wieje masakrycznie a tutaj cisza spokój nie wracam do domu hehe [emoji7]![]()
![]()
Hahaha dobre [emoji23] mój też" uwielbia "tapety [emoji23]Chyba za szybko się
Moim zdaniem pytanie jest, czy to jest wygodna pozycja leżąca, taką, że masz luźny brzuch, rozluznione nogi itd?Dziewczyny mój mi zrobił na tarasie lezanke tzn mamy taki komplet mebli coś jak ma Karla dwa fotele i jedna taka ala kanapa tzn dwa fotele połączone w jedno i cały tułów mi się miesci żeby na tym lezec tylko nogi muszę mieć troszkę do gory bo przechodza przez oparcie myślicie że mogę tak spokojnie lezec? Zrobiła się taka piękna pogoda że aż mi żal było w sypialni lezec ale nie chciałabym zaszkodzić wiem że na pewno można z poduszką pod pupa bo to pisała Margana ale niewiem czy tak na płasko a nogi do góry też ?
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Gdybym nie miała ~500km....Chętnie zapraszamy [emoji4]
![]()