kinga30
Fanka BB :)
Pewnie hahahahaHahaha poleżeć w dwójkę na trawce też fajnie [emoji23]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie hahahahaHahaha poleżeć w dwójkę na trawce też fajnie [emoji23]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, przez neta chciałam ale jednak się bałam. Bo już zamówiłam tak meble do salonu i po skręceniu mnie nerwy wzięły..Klaudia fajna ta komoda a to kupowałas przez neta??? Ja tez potrzebuje coś takiego na ubranka
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam dokładnie tak samo i sama jestem pod wrażeniem jak mocno kopie na tak wczesnym etapie. Strach się bać co będzie dalejJa mam teraz lozysko na tylnie ścianie z synkiem miałam na przedniej i naprawdę jest różnica, teraz się tak wiecie ze już boli![]()
W lesie możesz w krzaczkiJa jutro planuje wycieczkę do lasu ale chyba bym musiała przenośne WC ze sobą zabrać hahahaha
Mój też kocha jeść od urodzeniaMoja to ma apetyt od urodzenia. Ciekawe jak bedzie z druga[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
I jak ? Udało się ?Da radę tam 5 pasków wyjdzie na ścianę bardziej jest wkurzony na czas który stracił No nic ku*wi dalej [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A nie da gdzieś wypożyczać ?Właśnie ja myślałam żeby to kupić wcześniej ale bałam się ze nie będę mogła znalezc tętna i będę panikować jeszcze bardziej a teraz nie wiem czy mi się opłaca na 2 miesiące ale może dzięki temu była bym spokojniejsza
Nie mówię , że dokładnie ta komodę. Bo przecież tego typu jest setki w sklepach, tylko pisze , że w tym stylu. Wyglądała identycznie ale miała 4 szuflady.Ona akurat jest dość droga bo myślę, że koło 1000zl więc to chyba nie ta widziałaś
![]()
Też mam sporo ubranek już. I jeszcze mają przyjść, a ciągle dokupujeHej[emoji4]
@klaudiaa975 fajna ta komoda. Ja nie wiem jak się pomieszcze ciuchami, jak przy jednym dziecku ledwo się mieszcze w komode. A jeszcze matka wariatka ciągle coś mu dokupuje. Ale co poradzę, że lubię to stroic.
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Na stronie maxi-cosi mozna sprawdzic do jakich samochodow pasuja ich foteliki[emoji5]O super dzieki[emoji10] Zerknę na te foteliki, ale i tak będę musiała podjechać do sklepu, bo w aucie mamy dosyć specyficzne kanapy.
Ja dla brzuszkowego to mam bardzo mało ubranek. W sensie nowych, bo większość będę miała po pierworodnym i wory ciuchów są jeszcze u teściowej. W życiu się nie zmieszcze do jednej komody z tym wszystkim. Komoda jest fajna, bo wysoka i ma głębokie szuflady, ale jak mam tam jeszcze np.cieplejsze rzeczy to mało miejsca się robi.I jak ? Udało się ?![]()
A nie da gdzieś wypożyczać ?
Nie mówię , że dokładnie ta komodę. Bo przecież tego typu jest setki w sklepach, tylko pisze , że w tym stylu. Wyglądała identycznie ale miała 4 szuflady.
Też mam sporo ubranek już. I jeszcze mają przyjść, a ciągle dokupuje![]()
A dwójkę w komodę chcesz zmieścić ? Ile masz szuflad, że z jednym się nie mieścisz ?![]()
Twój Cię wysadziJa jutro planuje wycieczkę do lasu ale chyba bym musiała przenośne WC ze sobą zabrać hahahaha
Na stojąco też jak trzeba ?Oj, to faktycznie problem. Ja dam rade w kazdej pozycji, byle sie wysikac jak mi sie chce[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
ŁadnieJa dla brzuszkowego to mam bardzo mało ubranek. W sensie nowych, bo większość będę miała po pierworodnym i wory ciuchów są jeszcze u teściowej. W życiu się nie zmieszcze do jednej komody z tym wszystkim. Komoda jest fajna, bo wysoka i ma głębokie szuflady, ale jak mam tam jeszcze np.cieplejsze rzeczy to mało miejsca się robi.![]()
I jak ? Udało się ?![]()
A nie da gdzieś wypożyczać ?
Nie mówię , że dokładnie ta komodę. Bo przecież tego typu jest setki w sklepach, tylko pisze , że w tym stylu. Wyglądała identycznie ale miała 4 szuflady.
Też mam sporo ubranek już. I jeszcze mają przyjść, a ciągle dokupuje![]()
A dwójkę w komodę chcesz zmieścić ? Ile masz szuflad, że z jednym się nie mieścisz ?![]()