• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mam tylko nadzieje,ze nie oczyszcza sie przed porodem,bo to jeszcze tyle czasu.
Staram sie wziac to na luzaka,ale podobnie jak OnaSzczesliwa2018 czasami wydaje mi sie,ze w moim kraju musze liczyc sama na siebie i czesto glowie sie czy na pewno jest wszystko dobrze i nic zlego sie nie dzieje.

A mamuski z bardzo nabrzmiala dziurka - macie ochote?
Bo ja mam tak straszna,ze jak facet dochodze w snie . Juz nienormalna sie robie :happy2::laugh2:

Moze przez to wylecialy mi jakies resztki... egh..o_O
Ja też mam ogromną ochotę ale jak narazie jakoś się boję ostatnio po seksie zaczął stawiać mi się brzuch i tak się przestraszyłam ze do końca chyba nic nie będziemy działać :/

Staram sie wziac to na luzaka,ale podobnie jak OnaSzczesliwa2018 czasami wydaje mi sie,ze w moim kraju musze liczyc sama na siebie i czesto glowie sie czy na pewno jest wszystko dobrze i nic zlego sie nie dzieje.

Bo ja mam tak straszna,ze jak facet dochodze w snie . Juz nienormalna sie robie :happy2::laugh2:

Moze przez to wylecialy mi jakies resztki... egh..o_O
Mogło tak być! Jesli osiągnęłaś orgazm (nawet przez sen) to przecież wtedy macica się obkurcza i może wydaliła to z jakiegoś zakamarka o którym nie masz pojęcia. Nie martw się :)

Ja też mam ogromną ochotę ale jak narazie jakoś się boję ostatnio po seksie zaczął stawiać mi się brzuch i tak się przestraszyłam ze do końca chyba nic nie będziemy działać :/

Ja o seksie moge zapomniec, nawet o pieszczotach,ale widocznie jestesmy tak mocno ukrwione,ze jak jej nie daje to sama sobie bierze sila :errr::happy: a potem mnie ciagnie w podbrzuszu...

Moze przez to wylecialy mi jakies resztki... egh..[emoji50]

Nie spoko ja to miałam i przed ciaza [emoji23] wiec napewno się nie przygotowywałam do porodu [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Normalnie to zamknęłabym się w sypialni i czekała az Ł wróci z pracy i to ogarnie, ale oczami wyobraźni widzialam jak ten ptak załatwia na mój ulubiony mebel w salonie (fotel uszak) albo brudzi wszystko i zostawia oprócz kupy jakies zarazki i smród bleee. Wgl dziś mam jakiś problem z postami, nie chcą sie dodawać a jak sie dodają to po dwa razy i potem musze ten dodatkowy usuwać
Jesteś dzielna babka[emoji123]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry