• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Nawet nie gadaj mysle ze to wina tego ze jak zaczęło się ciepło chodziłam sapalam z otwarta gęba i efekt podrażnienia jest
Ehhh normalnie jak nie urok to sraczka za przeproszeniem jutro pójdę do lekarza ale nie wiem co może mi przepisać ?? Standardowo herbaty cebula tantum verde a to ja już sama wiem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I łóżko myślę że tyle ewentualnie w szaliku chodzić żeby grzać to gardło

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przed ciążą wyglądałam tak Zobacz załącznik 845044
Byłam za ciężka o minimum 10 kg, Teraz to juz wgl masakra.
Ja tu nie widze tych kilogramow. Moze masz po prostu ciezkie kosci?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Helou Girlz.

Weekend miałam dość intensywny, przez wizytę rodziców i superową pogodę.. w sumie w domu byłam dopiero wieczorem i padałam do łóżka.. Dzisiaj to już był w ogóle czad, inauguracja długiego rękawka itp :) No normalnie tylko aperola brakowało mi do pełni szczęścia ;) ale zaczęły się szparagi, które kocham, więc jest coś w zamian ;)

Witaj @Aga_Mama :)

U mnie sie taka robi bez żadnej okazji :p ale na święta też. Ogórek, ziemniaki, jabłko, groszek, kukurydza, seler, marchewka, pietruszka. Nie pamiętam co jeszcze. Ale pycha :) i nazywa się warzywna, albo jarzynowa :)

Masz rację, u mnie też jarzynowa :)

A ci do Łukasza piliśmy kawę na tarasie podniosłam go ma duchu [emoji23] powiedziałam mu ze po całej oracy będzie dumny i motywowalam go hhahah ogólnie mało przeklina i rzadko ale pokój ma 12 m2 wiec liczył ze kilka godz i będzie zrobiony a tu od 8 do 22 robił i nie skoncxyl No nic musze to przeżyć [emoji23]
Została sypialnia pokój marceliny 2 salony i klatka

Ja tam bym pomyślała nad inną motywacją :P :p :p

O matko, nie moge o tym nawet myslec. Wszystko zniose tylko nie rzygi[emoji32]

To tak jak ja.. nie przebrnę zapachu rzyga, od razu pojawa się u mnie rzyg współczujący.. :baffled:

Powiem Ci że bardzo pomaga. Ból co prawda czuję ale można go wytrzymać. No i mobilna bardziej dzięki temu jestem. Cieszę się tym, bo w każdej chwili może się pogorszyć więc korzystam.
A i Pan fizjoterapeuta niczego sobie jest[emoji16][emoji16][emoji16]miło tak popatrzeć na młode ciacho[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]od razu wszystko lepiej jest. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wiadomo że aspekt emocjonalny jest bardzo ważny i pomaga w ozdrowieniu :D

Chyba wszystkie po porodach pojedziemy do jakiegoś spa na jakąś renegeracje [emoji2]

Ooooo tak...!!!:tak::tak::tak:

@Jola92, nie myślałaś o karierze blogerki...? :-D:-D Ale potwierdza się teza, że baba da radę nawet diabłu, grunt to dobra motywacja :D

@Marika92, super, czekamy jutro na szczegóły i foty!

Oby to bylo uczulenie, a nie bostonka[emoji53] Eh, btak slow dla tych Twoich odwiedzajacych.

Też mi to przyszło do głowy... a jak nie bostonka to inna szkarlatyna :baffled: Tzn. chodzi mi o to, że ja bym naprawdę w końcu olała trochę tych gości i jasno im powiedziała, że nie masz kurde siły.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry