SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ok wysylam poczta dotrze jutro [emoji16][emoji16]Poślij troszkę [emoji4]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ok wysylam poczta dotrze jutro [emoji16][emoji16]Poślij troszkę [emoji4]
Forum uczy, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi [emoji23][emoji23][emoji16][emoji16][emoji16]HhahahahahhNie przesadzaj matka...! Aczkolwiek z Twoimi problemami i tak szacun że chodzisz i ogarniasz rzeczy.
No i wyszkoliła się dziewczyna...! Cycek git, to trzeba pokazywać!![]()
Oki czekam[emoji4]Ok wysylam poczta dotrze jutro [emoji16][emoji16]
![]()
Ja tak mam na codzien, wiec mozesz sobie wyobraxic moje zycie[emoji6]No może jutro się wkoncu za to wezmę [emoji4] ja od kiedy jestem w ciazy jestem strasznie zamartwiajaca i stresująca ale jeszcze tylko troszkę i małe szkrabiki będą z nami [emoji173]
Musiałam majtki zmienić bo miałam cale mokre [emoji23] tak się wypoce, że jutro na wizycie waga wskaże kg mniej [emoji23][emoji23]Oki czekam[emoji4]
Też planuje zakup trampek po następnej wypłacie [emoji16][emoji16]Fundnęłam sobie zwykłe białe trampki i coś ala espadryle [emoji14] Zakupy za grosze a tyle radości![]()
Oby przez kolejne dwa tygodnie pogoda dopisywała bo też przydałoby się co nieco wypocić [emoji28]Musiałam majtki zmienić bo miałam cale mokre [emoji23] tak się wypoce, że jutro na wizycie waga wskaże kg mniej [emoji23][emoji23]
![]()
Mam nadzieję , że trochę wyluzujemy [emoji8]Ja tak mam na codzien, wiec mozesz sobie wyobraxic moje zycie[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Za moje dałam całe 25 zł [emoji16]Też planuje zakup trampek po następnej wypłacie [emoji16][emoji16]
![]()