nagini84
Fanka BB :)
Cały marzec + już dziś jest 9 kwiecień... Więc niefajnieO kurcze, caly marzec nie dostalas kasy?!
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cały marzec + już dziś jest 9 kwiecień... Więc niefajnieO kurcze, caly marzec nie dostalas kasy?!
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
A Ty jak bys im byla cos winna to po jednym dniu juz by upominali. No porazka jakas[emoji53]Cały marzec + już dziś jest 9 kwiecień... Więc niefajnie![]()
GratulujęU nas wszystko ok, mały ma 1020g [emoji4][emoji4][emoji4]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
SuperU nas wszystko ok, mały ma 1020g [emoji4][emoji4][emoji4]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Trzymam kciukiGratulujęja czekam na moją kolej
![]()
Bardzo ladne sukienki!Wybrałam się do factory na zakupy. Jest tak gorąco ze szok, tak mi sie tyłek spocił ze majtki całe mokre. Powąchałam nie było słodkiegoCycki też mi sie spociły, nie wiem jak ja będę chodzić na wczasach, chyba cała sie wkładkami oblepię. W rossmannie kupiłam sobie pare kosmetyków i małemu pieluchy pampers premium care i babydream. Małe paczki, bo wiadomo na początku będę szukac tego co mu odpowiada. I kupiłam jeszcze chusteczki nawilzane babydream. Narazie mam z chusteczek właśnie te z rossmana i waterwipes. Kupię jeszcze z jedną paczkę o tak samo dobrym składzie i zobaczymy w lipcu czego będziemy używać
I kupiłam sobie 2 sukienki długie do ziemi. Jak potem bedę opuchnieta niczym wieloryb wypchniety przed miesiacem na plażę, to będą ok, bo nie widac nóg
Zobacz załącznik 845145 Zobacz załącznik 845146
Idę i ja z Wami. Na 9:15 [emoji2]To idziemy razemna którą masz? My 16.
Ja ledwie chodzę, ale póki co daję radę jeździć na rowerze. Ostatnio też młody wyjął na szczęście kończyny z mojego pęcherza, więc nie jest tak, że jak tylko wstanę, to sikać mi się chce. Za to wysiedzieć nie mogę w żadnej pozycji, w każdej coś mi przeszkadza albo boli.Mnie się też ciężko chodzi. Jak czytam, że dziewczyny chodzą na długie spacerki to też bym chciała, ale ledwo się toczę, a potem odzywa się rwa kulszowa i pozamiatane.