Moni17.06
Fanka BB :)
GratulujeMały ma 970 g, myślałam że będzie ciut większy no ale może to i lepiej, wszystko okale nie mam zdjęć zbyt ciekawych więc nawet nic nie wrzucę. Szyjka trzyma zamknięta. Nie wiem czemu ale jestem jakoś niespokojna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
GratulujeMały ma 970 g, myślałam że będzie ciut większy no ale może to i lepiej, wszystko okale nie mam zdjęć zbyt ciekawych więc nawet nic nie wrzucę. Szyjka trzyma zamknięta. Nie wiem czemu ale jestem jakoś niespokojna
NIe masz za co dziękowac jak cosZauważyłam rano przyszło powiadomienie [emoji23] ale miałam tyle rzecxy na głowie ze jakoś zapomniałam i teraz mi przypomniałaś [emoji23]
O jak fajnie[emoji3]Dziś skończy pokój jutro wymyje i powoli będę układać jest postęp ost pasek został
Tylko do ikei pojadę komodę kupić
Zobacz załącznik 845197Zobacz załącznik 845198
Ślicznyjaka cena i gdzje ?
Szczególnie gdy jest tak gorąco to trzeba uzupełniać wodęTo super. Wody w ciazy nigdy za wiele![]()
Zobaczymy co jutro lekarz powie [emoji31]Glukoza po 1 godz za dużo. Albo czeka Cię ponowne badanie albo obserwacja w kierunku podejrzenia cukrzycy ciążowej
Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana w dalszym ciagu niewielka anemia. Ale glukoza za wysoka po godzinie[emoji53]Znowu coś za dużo mam tu wykrzykników [emoji31][emoji31][emoji31] powie mi któraś ogólnie co to oznacza i co z glukoza? Zobacz załącznik 845200
To tylko jedna paczka i tak nie wiele ZaplacilamSuperwidzE nie tylko ja tak szaleje z ilością
dzisiaj zacznę układać rozmiarami i liczyć co ile czego mam
ty też się będziesz za to zabierać ?
![]()