Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ehhhh dziewczyny czuje sie do dupy glowa peka ogolnie do dupy się czuje zmierzylam cisnienie a tu 147/89 i tetno 105 nosz kurka wodna.......musze zaczac to kontrolowac. Lapie mnie zalamka z tym wszystkim
Normy dla ciezarnych sa inne.....niestety. Jezeli masz 92 na czczo to juz do obserwacji i diety. A co do reszty to nie wiemJa miałam na czczo 91
Po godz 171
Po dwóch 131
I podane tylko normy na czczo ze do 99 jest Ok
I po dwóch godz do 140 jest Ok
Nic więcej nie pisze
Kurde biedna czyli ciśnienie też zaczyna Ci do tego wszystkiego skakaćEhhhh dziewczyny czuje sie do dupy glowa peka ogolnie do dupy się czuje zmierzylam cisnienie a tu 147/89 i tetno 105 nosz kurka wodna.......musze zaczac to kontrolowac. Lapie mnie zalamka z tym wszystkim
Zobaczę jak przyjdzie to dam znacMoże też zależy też jaka rzecz chociaż mojemu kupiłam też bieliznę i tak samo sporo za duża niewiem może tu to taka niemiecka rozmiarowka [emoji1]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana stooo lat. Niech Maksiu kopie mame codziennie a jak juz przyjdzie na czas niech bedzie grzeczny. No i oczywiscie spepnienia marzenDziękuję dziewczyny za życzenia <3
Kochana stooo lat. Niech Maksiu kopie mame codziennie a jak juz przyjdzie na czas niech bedzie grzeczny. No i oczywiscie spepnienia marzenDziękuję dziewczyny za życzenia <3
Rany wyprawka jak dla 5-raczkowBody krótki rękaw : 36
Body długi rękaw : 39
Spioszki : 40
Leginsy/dresiki/dżinsy/polspioszki : 55
Sukienki : 11
Bluzki : 24
Rampersy : 7
Polarki, cienkie bluzy, grube bluzy, kurteczki : 27
Ciepłe śpiochy : 4
Śpiworki : 6
Już nie rozdzielam rozmiarami. Tylko podliczylam razem 62/68 . Kilka ciuszkow 56 i garstka 74. Jeszcze mam dużą siatkę w piwnicy, muszę przejzec. Myślicie , że starczy ? Czy czegoś brakuje ?
A powiedz mi jak jest u nich ze zwrotem? Przyjeżdża kurier czy muszę sama to odeslac? Orientujesz się może?Zobaczę jak przyjdzie to dam znac[emoji5]