Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To superw szafce wlasnie caly karton dzis przyszedl ;D a dalam za niego 200 zl . dzis wyplata wplynela wiec zamawiam butelki i i reszte rzeczy
A ja w końcu nie robiłam rozmiarami.Ja przymierzam do innych ciuszkow i wtedy daje na odpowiednią kupkę![]()
100latek :* czemu się nie chwalisz urodzinami ?Dziękuję dziewczyny za życzenia <3
To cale szczescie, ze wysypka zeszla! Ale ten katar i gardlo...no niepojete.To na chwilę obecną młody który był u mnie wczoraj ma katar i trochę go gardło boli. Wysypka z dłoni mu zeszla zupełnie więc chyba to faktycznie uczulenie
No dokładnie, ale trochę mi nerwy zeszły, chociaż i tak jeszcze zobaczymy do jutraTo cale szczescie, ze wysypka zeszla! Ale ten katar i gardlo...no niepojete.
Jola ja narazie jeszcze nie zamówiłam czekam az syn usunię to coś dorzucę,@oliwka_11 teraz dla Nas cieżarnych z problemami z cisnieneim chyba kiepski czas bo i u mnie wariuje. Pojutrze zapada decyzja czy mnie kłasć na patologię, bo znowu zaczęło wariować
A w hm co zamówiłaś. ?No pewnie potem będziemy z małym chodzić na szopingi[emoji7] [emoji7] może jeszcze paczka z h m mnie uratuje[emoji1]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
:* bo jestem coraz starsza hehehe100latek :* czemu się nie chwalisz urodzinami ?![]()
Musimy chyba założyć nowy wątek urodzinowy![]()