T
taycia
Gość
Dziękuję wszystkim za pocieszenie[emoji9]
Marika sto lat!!!!
A co sie dzieje moja Droga!? Bo przeoczylam..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję wszystkim za pocieszenie[emoji9]
Marika sto lat!!!!
To na chwilę obecną młody który był u mnie wczoraj ma katar i trochę go gardło boli. Wysypka z dłoni mu zeszla zupełnie więc chyba to faktycznie uczulenie
Hahaha rozbawilas mnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji16][emoji16][emoji16]No jasne, bardziej rozwinięta![]()
Mi się w końcu udało. Okazalo się za miałam założone u nich konto ale nie byłam w h&m club. Dołączyłam i już okJola ja narazie jeszcze nie zamówiłam czekam az syn usunię to coś dorzucę,
Ale jak czytałam ta promocje podliczaja przy finalizacji, napisze później czy udało mi się skorzystać
:* bo jestem coraz starsza hehehe
No na tym niby też pisały te Niemki że normalnie ale chyba mamy inna rozmiarowke[emoji23]PrzewazPrz brałam takie rzeczy co miały opinie i pisało, czy brac rozmiar mniejszy czy taki jak się nosi ale zazwyczaj było rozmiar mniejszy ale teraz wzielam taki jak nosze i trochę mam obawy....
O ja kiedy to byłoA ja jeszcze jakiś czas temu dawałam Ci z 22/3 latadlatego pytałam kiedyś ile masz lat
![]()
Kurde to suuuper że zeszła ta wysypkaaaTo na chwilę obecną młody który był u mnie wczoraj ma katar i trochę go gardło boli. Wysypka z dłoni mu zeszla zupełnie więc chyba to faktycznie uczulenie