Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
"Odrobinke"jak widać [emoji23]Niemki to chyba mają większą hahahaha
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
"Odrobinke"jak widać [emoji23]Niemki to chyba mają większą hahahaha
No mam nadzieję... Bo Ł zrobił niespodzianke i wykupił Nam hotel w górach na tydzień, a w maju mamy bal taki elegancki... Mam nadzieję, że jakoś da sie to ciśnienie ogarnąćOby nie Jolciu [emoji20]
To chyba przez to że powoli chodzę jak kaczka co kojarzy mi się z toczeniem sięCałkiem nie dawno tyle konczylasnie postarzaj się aż tak
![]()
Może szykuj sobie dziennie wszystko co musisz wziąść i będziesz wiedziała czy już polkniete czy nie[emoji4]Coś ze mną ostatnio nie tak.
Przypominam sobie po południu lub wieczorem o tabletkach i za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć czy już brałam czy nie :// już chyba 4 dzień z rzędu![]()
Mam chyba tyle co miałam, nie kupiłam nic nowegoA ja w końcu nie robiłam rozmiarami.
Tylko poodzielalam i jak będę prała i prasowała to partiami, pierw spioszki , potem body itp. i będę układała od najmniejszych do największych
Te duże w szufladę niżeja dużo już masz ubranek ?
![]()
Ojej, to najgorsze[emoji20]Kurcze, ja robilam duze zakupy dzieciakom juz na latow czwartek za prawie 500 zl, jak bym wiedziała to bym poczekala na ten rabat ;/
Z hm powinno przyjść dobre w rozmiarach :* chociaż jedna paczka Cię ucieszyKoszule nocne , ogrodniczki bluzki z długim i krótkim rekawkiem ,małemu też jakieś tam coś i niewiem [emoji1]
Nie pociesze CięTo chyba przez to że powoli chodzę jak kaczka co kojarzy mi się z toczeniem się![]()
Tylko sie cieszyc, ze w ta strone[emoji23]No na tym niby też pisały te Niemki że normalnie ale chyba mamy inna rozmiarowke[emoji23]
Tak będę robiła od jutra , bo w końcu po coś są te witaminy :/Może szykuj sobie dziennie wszystko co musisz wziąść i będziesz wiedziała czy już polkniete czy nie[emoji4]