G
gosc12
Gość
A co u @madzia0902 ? Ominęło mnie coś ? Czy tak długo jej nie bylo ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I to jest myśl!!! GenialneZawsze możesz odesłać i zamówić na nowo[emoji16]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
To zacmienie ciazowe[emoji6]Coś ze mną ostatnio nie tak.
Przypominam sobie po południu lub wieczorem o tabletkach i za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć czy już brałam czy nie :// już chyba 4 dzień z rzędu![]()
Trzymam kciuki! Kochanego masz tego swojego Ł[emoji3]No mam nadzieję... Bo Ł zrobił niespodzianke i wykupił Nam hotel w górach na tydzień, a w maju mamy bal taki elegancki... Mam nadzieję, że jakoś da sie to ciśnienie ogarnąć
Hahaha okaże się czy niemieckie HM też mnie odchudzilo jak bonprix [emoji23] albo teraz nie będę umiała się wcisnąć w te rzeczy hahahaZ hm powinno przyjść dobre w rozmiarach :* chociaż jedna paczka Cię ucieszytrzymam kciuki
![]()
No pewnie , że tak jednak 20% z 500 to jednak sporo [emoji1]I to jest myśl!!! GenialneTej paczki nie odbiorę, a sobie zamówię to samo. Oby tylko były rozmiarowo wszystko dostępne, a i nic mi się nie zmieniło w gustach
![]()
Pewnie takTo zacmienie ciazowe[emoji6]
Dla równowagi pewnie ta druga opcja hahaHahaha okaże się czy niemieckie HM też mnie odchudzilo jak bonprix [emoji23] albo teraz nie będę umiała się wcisnąć w te rzeczy hahaha
Najlepszego na świecieTrzymam kciuki! Kochanego masz tego swojego Ł[emoji3]