kinga30
Fanka BB :)
No Marysia miała 4 latka jak się wyprowadzaliśmy. Tylko u mnie tez trochę inaczej bo jak moj jezdzi to tez go wiewię nie było niż był więc na początku mama była dla wielką pomocaOj to jeszcze dluzej.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No Marysia miała 4 latka jak się wyprowadzaliśmy. Tylko u mnie tez trochę inaczej bo jak moj jezdzi to tez go wiewię nie było niż był więc na początku mama była dla wielką pomocaOj to jeszcze dluzej.
No tak, pomoc zawsze sie przydala.No Marysia miała 4 latka jak się wyprowadzaliśmy. Tylko u mnie tez trochę inaczej bo jak moj jezdzi to tez go wiewię nie było niż był więc na początku mama była dla wielką pomoca
No jeszcze przy tych kolkach Marysi. Potem zaczęliśmy szukać ale mój zmieniał prace, wiec też umowa musiala być jakiś czas i tak trochę zleciałoNo tak, pomoc zawsze sie przydala.
No ja tez najpierw musialam wrocic do pracy po macierzynskim zeby sie starac o kredyt, wiec tez nie bylo tak od raxu.No jeszcze przy tych kolkach Marysi. Potem zaczęliśmy szukać ale mój zmieniał prace, wiec też umowa musiala być jakiś czas i tak trochę zleciało
Ja niespie już od paru dobrych godz tak mnie boli kość ogonowa aaaaaa[emoji58] [emoji58] [emoji58]Witajcie[emoji3]
Czyzby jeszcze wszyscy spali[emoji6]
Zycze milego dnia i udanych wizyt!
Ohhh moje gratulacje i oby tak dalej wam się razem fajnie żyło [emoji4]Ja już nie[emoji5] też wszystkim życzę powodzenia na wizytach i na badaniach[emoji5] a ja dzisiaj mam rocznice slubu[emoji5] 8 lat temu zostałam mężatka [emoji5] ciekawe czy mąż nie zapomnial[emoji5]
A ja chyba zaczynam się stresować egzaminem [emoji849][emoji849][emoji849]Ja niespie już od paru dobrych godz tak mnie boli kość ogonowa aaaaaa[emoji58] [emoji58] [emoji58]
Trzymamy kciuki będzie oki [emoji110] [emoji110] [emoji110] pamiętaj cokolwiek by nie było to zdasz wtedy te prawo jazdy kiedy będzie Ci dane [emoji4]A ja chyba zaczynam się stresować egzaminem [emoji849][emoji849][emoji849]
Dzisiaj masz?A ja chyba zaczynam się stresować egzaminem [emoji849][emoji849][emoji849]
O takTrzymamy kciuki będzie oki [emoji110] [emoji110] [emoji110] pamiętaj cokolwiek by nie było to zdasz wtedy te prawo jazdy kiedy będzie Ci dane [emoji4]