Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Tak tak co szłam na jazdy to niewiedzialam co za atrakcja mnie czeka [emoji16] a jeden tak smierdzial i do tego palił...Boże wychodziłam jak popielniczka z tego samochodu[emoji23]To wesolo miałaś hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak tak co szłam na jazdy to niewiedzialam co za atrakcja mnie czeka [emoji16] a jeden tak smierdzial i do tego palił...Boże wychodziłam jak popielniczka z tego samochodu[emoji23]To wesolo miałaś hahaha
Ooo to wszystkiego najlepszego [emoji16][emoji16][emoji16]Ja już nie[emoji5]️ też wszystkim życzę powodzenia na wizytach i na badaniach[emoji5]️ a ja dzisiaj mam rocznice slubu[emoji5]️ 8 lat temu zostałam mężatka [emoji5]️ ciekawe czy mąż nie zapomnial[emoji5]️
Czyli widzę że jest więcej takich gagatkow [emoji1]To tak jak mój. Miał 2 prace i na jazdach zwykle był zmęczony po tej 1 pracy i spał
Malina trzymam kciuki.
Cieszę się bardzo, że wszystko dobrze z malutkąWitajcie dziewczyny :* nie odzywalam się bo byłam w domu 23.30 a cała drogę mój telefon robił za nawigacjęno więc z serduszkiem wszystko okej mała nie podziedsiczyla po mnie wady na szczęście. Pani doktor powiedziała ze pięknie rośnie bo juz ma 900 gram czyli przybrała ponad 100 gram w tydzień prawidłowo jest ciągle o tydzien mniejsza ale to już od polowkowego najważniejsze że się to nie zwiększa ale co tu wymagać od dziecka jak ma mamę 155 wzrostu i przed ciążą nigdy nie przekroczyła 45 kg tatusia co prawda wyższego ale ważącego 59 kg czyli szczypiorek xd także myślę że na jakiś tydzień jestem spokojna
DziękiGratuluję trzeciego trymestru [emoji16][emoji16] ja chyba wchodzę w trzeci za tydzień i jeden dzień bo będę miała 27t0dzien a wczoraj miałam 100dniowke [emoji16][emoji16] Aaa dziś wizyta na 16 h [emoji16][emoji16]
Trzymam kciukasy za ok badania.....co do niewyspania to dzis glowa tak w nocy bolala ze juz nawet apap nie pomog.budzilam sie i przysypialam.....bozeeee.I właśnie zaraz jadę na badania bo w środę wizyta mam nadzieje ze wyników nie pogorszy moje zmęczenie i nie wyspanie
Kurcze wysokie to ciśnienie, kiedy masz wizytę ?Dziewczyny wlasnie wstalam 1 co zmierzylam cisnienie ......149/95 tetno 85. Jestem zalamana.
O żesz, niezła akcja [emoji33]O matko dziewczyny ale miałam przypał. Jestem sama w domu. Stoje w łazience i coś tam robię przy włosach i nagle słyszę straszny hałas i jakąś szamotaninę w moim salonie! Stałam przerażona w tej łazience nie wiedząc co robić. Aż w końcu wzięłam do obrony żelazko z szafki i wychodzę. Patrzę a tam jakiś gołąb czy inna wrona mi wleciała do mieszkania przez otwarte okno balkonowe. Pozamykałam drzwi w całym mieszkaniu do innych pomieszczen i zaczęłąm tego ptaka przeganiać modląc się zeby nie zdązył mi nasrać na mój piękny turkusowy dywan, albo mój ulubiony fotel. Nie dawałam rady ganialismy sie po tym salonie nawzajem aż w końcu wziełam z sypialni przescieradło i jakoś nim tego ptaka narzuciłam jak stał na podłodze. Wypuściłam go. Teraz leżę upocona jak nie wiem
Super wiadomosc. Teraz mozesz juz odetchnac.....i byc spokojna. Moj tez tyluje o tydzien na usg. Ale moje dzieciaki zawsze male byly jak sie rodzily wiec tym sie nie przejmuj. Najwazniejsze ze zdrowa i rosnie.Witajcie dziewczyny :* nie odzywalam się bo byłam w domu 23.30 a cała drogę mój telefon robił za nawigacjęno więc z serduszkiem wszystko okej mała nie podziedsiczyla po mnie wady na szczęście. Pani doktor powiedziała ze pięknie rośnie bo juz ma 900 gram czyli przybrała ponad 100 gram w tydzień prawidłowo jest ciągle o tydzien mniejsza ale to już od polowkowego najważniejsze że się to nie zwiększa ale co tu wymagać od dziecka jak ma mamę 155 wzrostu i przed ciążą nigdy nie przekroczyła 45 kg tatusia co prawda wyższego ale ważącego 59 kg czyli szczypiorek xd także myślę że na jakiś tydzień jestem spokojna