SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Chyba, że wezmie długie kredki i ewentualnie poskraca [emoji16]Zależy jaki duży - jak do A4, to jedna litera ładnej czcionki szeryfowej i na drukarkę
A więcej niż A4 chyba nie na sensu, bo kredki ograniczają![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba, że wezmie długie kredki i ewentualnie poskraca [emoji16]Zależy jaki duży - jak do A4, to jedna litera ładnej czcionki szeryfowej i na drukarkę
A więcej niż A4 chyba nie na sensu, bo kredki ograniczają![]()
![]()
Przyjaciółka do syna od zawsze zamiast Pawełek mówi Misiu itd, a ja od zawsze byłam "kotkiem", i w sumie nadal mama czasem mi tak mówi [emoji23]Wiecie, że się boję, że do małego będę mówiła częściej Groszek niż Remek? [emoji28] Tak mi jakoś do niego pasuje![]()
Nadrobiłam [emoji16][emoji16][emoji16]
Idę jeść, bo już ledwo żywa z głodu jestem [emoji23]
Wiecie, że się boję, że do małego będę mówiła częściej Groszek niż Remek? [emoji28] Tak mi jakoś do niego pasuje![]()
Będzie Polską wersją Pana FasoliWiecie, że się boję, że do małego będę mówiła częściej Groszek niż Remek? [emoji28] Tak mi jakoś do niego pasuje![]()
Przyjaciółka do syna od zawsze zamiast Pawełek mówi Misiu itd, a ja od zawsze byłam "kotkiem", i w sumie nadal mama czasem mi tak mówi [emoji23]
![]()
Dziwnie byłoby wołać dziecko na dworze Groszek [emoji16] Biedne to moje dzieckoNo nie wiem czy to dobre posunięcie, bo znowu będziesz miała robotę
Też ładnie, co się martwisz![]()
Ale świecowe są generalnie krótkie, a ołówkowe to już bez narzędzi nie skróci, najlepiej brzeszczot, kątówka, lub inne tym podobne narzędziaChyba, że wezmie długie kredki i ewentualnie poskraca [emoji16]
Haha no o tym nie pomyślałamBędzie Polską wersją Pana Fasoli![]()
Będę próbowała w środęChociaż może pomyliłam bo w jednym linku jest właśnie to przejście a ja wysłałam Ci dwaale body tak samo jak koszulke
rekawki z bokami do srodka a od dołu składasz dwa razy
Ale ślicznieZobacz załącznik 845353 ja też polecambyłam na makijażu gdy szłam na wesele do Kuby kuzynki i byłam zadowolona baardzo... Rzeski doklejaja...brwi reguluja... Makijaż się trzyma cala noc i nic nie spływa
no i na zdjęciach super wygląda
Dokładnie. Jak dziecko ma mieć kolki to je będzie miało. I żadna butelka temu nie zaradzi. Kolki nie biorą się od złej butelki a z niedojrzalosci układu pokarmowego.7 [emoji16]
Nie wiem czy warto wierzyć w te wszystkie zapewnienia, że coś może być antykolkowe![]()