Margana
Fanka BB :)
Hahaha[emoji23][emoji23][emoji23]To ja ost mialam sen ze sie masturbuje...... uwaga-szczoteczka elektryczna do zebow!....i rano kminilam czy to sen czy jawa byla
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha[emoji23][emoji23][emoji23]To ja ost mialam sen ze sie masturbuje...... uwaga-szczoteczka elektryczna do zebow!....i rano kminilam czy to sen czy jawa byla
Kochana nie smutaj sie pomysl ze to aniolek nad wami czuwa....i dba o maluszka w brzuszku.Witajcie po przerwie.
Na dzis mialam termin w piprzedniej ciazy i tak mi smutno. Moglabym juz miec dzidzie przy sobie[emoji20]
A poza tym okazalo sie, ze mielismy wielkie szczescie. W sobote na tego grilla mieli wpasc znajomi, ale cos im wypadlo. Wczoraj okazalo sie, ze ich synek ma szkarlatyne. Ktos nad nami czuwal.
Przytulam w tym ciężkim dniu... Ale wasz aniołek nad Wami czuwa...Witajcie po przerwie.
Na dzis mialam termin w piprzedniej ciazy i tak mi smutno. Moglabym juz miec dzidzie przy sobie[emoji20]
A poza tym okazalo sie, ze mielismy wielkie szczescie. W sobote na tego grilla mieli wpasc znajomi, ale cos im wypadlo. Wczoraj okazalo sie, ze ich synek ma szkarlatyne. Ktos nad nami czuwal.
Nie jest powiedziane , że pomogą w 100procentach i u każdego dziecka. Warto spróbować może akurat u kogo innego będą wporzadku. Nikomu nie nakazują ich kupować. Jak się zawiodę to będę wiedziała , że są bez sensu. Ale może akurat moje dziecko dzięki nim nie będzie miało kolki lub będzie ona słabsza. Po to są w sklepach butelki tego typu i zwykle, żeby każdy mógł wybrać jaka mu odpowiada![]()
Kochana a moze wyprobuj te kolo do siedzenia dla kobiet po porodzie! Mysle ze wtedy miala bys duza ulge.Ojej, przykro mi[emoji20] Mam nadzieje, ze juz jest lepiej.
Mnie dziś wszystko boli tzn zaczęło se od kości ognowej, biodra i łydki jakbym właśnie zakwasy miała ale mam tak co parę dni także myślę że to etap poszerzania i luzowania[emoji4]Macie też takie pobolewanie ud od wewnętrznej strony jakby zakwasy?
Tutaj się chmurzy, a mnie oczy lecą, więc duża szansa, że będzie lało... [emoji15]Super pogodaChociaż dzisiaj u mnie troszkę się chmurzy i zapowiadali deszcz ale może przejdzie bokiem
![]()
Ładnie powiedziane. Wprost jak z tekstu producenta butelek. Wierz w co chcesz. Możesz karmić piersią i dziecko może mieć kolki. Możesz mieć najlepsza butelkę i będzie miało kolki. A możesz mieć zwykłą, uważać na prawidłową technikę karmienia i kółek mieć nie będziesz.No akurat się nie zgodzę .
Kolka niemowlęca pojawia się również u dzieci karmionych butelką. Podczas pobierania pokarmu dziecko narażone jest na połykanie powietrza znajdującego się wewnątrz butelki, co sprzyja powstawaniu kolki.
Głównym zadaniem butelki antykolkowej jest zapobieganie połykaniu powietrza przez niemowlę, a co za tym idzie gromadzeniu się gazów w jelitach. Więc jednak wspomaganie taka butelka podczas karmienia też ma wpływ. Nie każdy musi ją mieć , jednak są po coś w sklepach![]()
Extra.....super.... Masz to juz z glowy,i po stresieDziewczyny dzięki za kciuki! [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] Udało się [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]
Olka bo naszym maluszkom nie rośnie wszystko jednocześnie tylko np główka potem brzuszek itd[emoji4]Trochę się wystraszyłam jak mi gin powiedział, że jest o tydzień za duży ale jak sobie myślę teraz to on wpisał mi wtedy 26tc a tak na prawdę była już połowa 27go, więc ta różnica to tylko kilka dni. Tylko zastanawia mnie trochę, że brzuszek jest większy.