Ja zawsze chodzę w długich więc nie będzie różnicyJa to chyba cale lato przechodze w dlugich spodniach[emoji53]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja zawsze chodzę w długich więc nie będzie różnicyJa to chyba cale lato przechodze w dlugich spodniach[emoji53]
Oj kobitki nie psujmy sobie humoru... Ta dyskusja już jest zbędnaŁadnie powiedziane. Wprost jak z tekstu producenta butelek. Wierz w co chcesz. Możesz karmić piersią i dziecko może mieć kolki. Możesz mieć najlepsza butelkę i będzie miało kolki. A możesz mieć zwykłą, uważać na prawidłową technikę karmienia i kółek mieć nie będziesz.
A propos butelki nie są antykolkowe tylko smoczki[emoji16][emoji16][emoji16]ale co ja tam wiem....
O kurczę czyli czeka Cię kolejne badanie biedna powodzenia życzę żeby kolejnym razem się udalo[emoji110]Hej dziewczyny,
ja juz o 8.00 byłam po glukozie
po 30 min wszystko zwymiotowałam, myślałam ze tam zemdleje kręciło mi sie w głowie i miałam mroczki przed oczami, dla mnie to badanie jest niewykonalne. Teraz leżę i próbuje dojść do siebie.
@kinga30 wszystkiego dobrego z okazji rocznicy !!
Ale ręczny czy elektryczny ?Ja mialam przy corce Medela Harmony i tetaz tez taki zamierzam kupic.
Ja kupuje elektrycznyAle ręczny czy elektryczny ?
Bo tak się zastanawiam jaki zamówić.
Kiedys pisałaś , że: ręczny jest jak się za często nie stosuje , jak mleko leci bez problemu , a elektryczny jak potrzeba dużo mleka, pobudza laktację itp. widziałam , że medela jest wysoko w rankingu![]()
Dzisiaj miałam [emoji14] zdałam [emoji123][emoji23]Czesc czesc
Produkujecie tyle,ze nie nadrabiam.
Nowaja16 - super,zz wszystko dobrze!!
SzczesliwaCiezarna - piekny ten makijaz. Mialam podobny na swoj slub.
Malina11- kiedy masz ten egzamin? Powodzenia.
Ja zdawalam w 2004 I zdalam za pierwszym razem.
Jezdzic nie przepadam, ale jak mus to mus. Wole siedziec jako instruktor I komentowac jazde mojego Meza.
Ginekolog jest niedostepny przez nastepne 2 tyg wiec pozostaje mi isc do mojej lekarki I dostac zwolnienie do 25 kwietnia, wroce do pracy 26 . Zlozylam juz forme na macierzynski. Zaczynam 9 lipca, ale biore jeszcze urlop 2 tyg przed, wiec koncze prace kolo 21 czerwca.
Planowany powrot w polowie stycznia ( macierzynski trwa 26 tyg).
Mnie koleżanka mówiła, że miała ręczny ale zmieniła szybko na elektryczny bo męczyło ją pompowanieAle ręczny czy elektryczny ?
Bo tak się zastanawiam jaki zamówić.
Kiedys pisałaś , że: ręczny jest jak się za często nie stosuje , jak mleko leci bez problemu , a elektryczny jak potrzeba dużo mleka, pobudza laktację itp. widziałam , że medela jest wysoko w rankingu![]()
To pomniejsz zdjęciaTez mam wyskakuje ze za duze a nie bylo wczesniej problemu. Segregowalam ciuszki i chcialam pochwalic sie perelkami a tu dupa