G
gosc12
Gość
A one bardzo głośne są ?Ja kupuje elektryczny
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A one bardzo głośne są ?Ja kupuje elektryczny
Super! Gratulacje!!!Dziewczyny dzięki za kciuki! [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] Udało się [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]
Dzisiaj miałam [emoji14] zdałam [emoji123][emoji23]

Jestem z Ciebie dumnaaaaaaaaaaaa[emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123]Dziewczyny dzięki za kciuki! [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] Udało się [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]
No też o tym myślałam, że wydam z 150 na ręczny a zaraz będę musiała dokupić elektryczny za 300 bo się będę męczyła zwykłym i wyjdzie na to , że wydam prawie dwa razy tyle. Tyle , że też nie wiadomo czy będę miała mlekoMnie koleżanka mówiła, że miała ręczny ale zmieniła szybko na elektryczny bo męczyło ją pompowanie![]()
i wtedy najwyżej zwrócę do sklepu nie odpakowany Nie mogę słonko siedzieć za dużo [emoji20]Kochana a moze wyprobuj te kolo do siedzenia dla kobiet po porodzie! Mysle ze wtedy miala bys duza ulge.
To może poczekaj z zakupem? Zobaczysz po porodzie czy w ogóle potrzebujesz a w razie potrzeby szybko dojdzie przesyłkaNo też o tym myślałam, że wydam z 150 na ręczny a zaraz będę musiała dokupić elektryczny za 300 bo się będę męczyła zwykłym i wyjdzie na to , że wydam prawie dwa razy tyle. Tyle , że też nie wiadomo czy będę miała mlekoi wtedy najwyżej zwrócę do sklepu nie odpakowany
![]()
Na pewno. Moje biodra poszezyly sie w ciagu dwoch tygodni o 3 cm i wlasnie w tym czasie zaczelo mi sie gorzej chodzic. Tez mnie wszystko pobolewa. A Ciebie dodatkowo z powodu lezenia. Oby szybko ulzylo! A tak poza tym jak samopovzucie? Jak wyprawka?[emoji3]Mnie dziś wszystko boli tzn zaczęło se od kości ognowej, biodra i łydki jakbym właśnie zakwasy miała ale mam tak co parę dni także myślę że to etap poszerzania i luzowania[emoji4]
600mg dziennie od paru dobrych tygodni[emoji16]ze myślę , że to skutki ciągłego leżenia poprostu wcześniej byłam ciągle na wysokich obrotach a teraz lezing i lezing[emoji2] ale co tam już 28 tydzień [emoji16] [emoji123]A magnez bierzesz? Ja mam magnez z potasem.
Któraś dziewczyna pisała , że dostała nawału mleka po porodzie i nie miała laktatora czego bardzo żałowała. I tego się boje :/ a Ty kupujesz ?To może poczekaj z zakupem? Zobaczysz po porodzie czy w ogóle potrzebujesz a w razie potrzeby szybko dojdzie przesyłka![]()