• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Właśnie się zastanawiam, jeśli okaże się, że mam nawał pokarmu to najwyżej wyślę M żeby kupił, więc w ciągu jednego dnia bym miała, ewentualnie kupię taki ręczny w aptece za około 30 zł. Więcej nie chciałabym dać za ręczny.

Właśnie ja chyba tez nie będę kupować szybciej poczekam zobaczę w razie czego w aptece czy jakimś sklepie dla dzieci idzie kupić od razu na miejscu

On jest jakiś inny :D Jak wychodzi ze szpitala to ma mega powera :D Jakby się naćpał ;) Tzn ja się bardzo cieszę i w ogóle ale nie wiem o co chodzi :D Więc narazie- odpukać- ok :) Przybiera też na wadze :D

Ja też znam elektryczne tylko z medeli i są ciche. To tak jak z nebulizatorem- powinien być cichy, bo w końcu nie po to jest żeby budzić dziecko, ale nie wiem jak z innych firm. Ja w pierwszej ciąży miałam ręczny TT- bo też kupiłam taki zestaw cały- ale też krótko karmiłam i na sporadyczne odciąganie był ok. Teraz super, bo dostanę nowy, prawie nieużywany od koleżanki, z medeli elektryczny właśnie :)
To swietnie, ze M lepiej sie czuje i przybieta na wadze!
A z laktatorem to Ci sie udalo. Ten Swing dostalas?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry