Margana
Fanka BB :)
Da sie, oczywiscie. Tylko jest to mniej wygodne, bo yrzeba odciagac regularnie co 3 godziny.A ręcznym nie da się pobudzić laktacji?
Ale ja wole kupic pozadny reczny niz badziewny elektryczny.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Da sie, oczywiscie. Tylko jest to mniej wygodne, bo yrzeba odciagac regularnie co 3 godziny.A ręcznym nie da się pobudzić laktacji?
No to dobrze. Lezenie najlepiej leczy[emoji5]Nie No odpoczywam leżałam trochę porobilam i zmów leżę
To swietnie, ze M lepiej sie czuje i przybieta na wadze!
A z laktatorem to Ci sie udalo. Ten Swing dostalas?
Robię dokładnie tak samo. Medela jest super.Ten Harmony jest reczny. Nie stac mnie zeby kupic elektryczny, zwlaszcza, ze nie wiem czy bedzie potrzebny. Ale jak przy corce mialam problemy to wypozyczalam w poradni laktacyjnej elektryczny i nie musialam juz koncowek dokupowac, bo mieli wlasnie laktatory Medeli. W ogole jest to chyba najlepsza firma z produktami wspomagajacymi laktacje i w wypozyczalniach glownie maja sprzet tej firmy( o ile nie tylko).
Befe ponownie kupowac taki zestaw Link do: Medela Laktator Harmony + Smoczek Calma Zestaw
Da się ale wymaga to zdecydowanie więcej samozaparcia. Ja miałam ręczny i nie narzekam. Wszystko było ok. A przy końcu karmienia ściągam nim pokarm 6 razy dziennie bo córka piła z butelki. I dawał radę bez problemu i ja też.A ręcznym nie da się pobudzić laktacji?
W smyku zawsze mają i to kilku firm. I w sumie w każdym sklepie gdzie są artykuły dla niemowlątWłaśnie ja chyba tez nie będę kupować szybciej poczekam zobaczę w razie czego w aptece czy jakimś sklepie dla dzieci idzie kupić od razu na miejscu
Dziękuje za opinie. :* Będę się musiała zastanowić który lepiej kupić. Wiele razy się zastanawiałam i dalej nie mam pojęciaJak nie bedziesz miala to wtedy wlasnie przyda sie laktator elektryczny. Jak bedziesz miala bez problemu to reczny wystarczy na takie sporadyczne odciaganie jak chcesz gdzies wyjsc. No chyba, ze przy problemach nie zamietzasz walczyc o laktacje to wtedy w ogole nie oplaca sie elektrycznego kupowac.
Dziękuje za opinie. :* Będę się musiała zastanowić który lepiej kupić. Wiele razy się zastanawiałam i dalej nie mam pojęciaa nie wiesz czy jest laktator którego można używać ręcznie i elektrycznie ?
Kurcze to na prawde super! Tez bym go chciala[emoji6] Jest swietny, kozystalam z niego z wypozyczalni. Cichy, maly i poreczny. No i te laktatory medeli maja ten system dwufazowy, ktory imituje ssanie dziecka.Aż spojrzałam w google, chyba tak, bo pamiętam że ma taki okrągły "sterownik"Koleżanka urodziła w maju rok temu i wtedy kupowała więc na pewno jakiś nowy. Wymienię tylko tel elementy o których mówiłaś kiedyś- jezcze pewnie będę Ci się przypominać, jak od niej odbiorę, co to dokładnie ma być
Udało mi się na maxa, bo ona w ogóle nie używała, a to bliscy znajomi i nie chce też pieniędzy...