Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Ciekawe ile za 3 m-ce będziemy miały [emoji16]Ja tez mam 103 [emoji847] a czuje się jakbym miała 130 [emoji23]
Jola jak idzie ci tak dobrze to możesz wpaść do mnie tez [emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ciekawe ile za 3 m-ce będziemy miały [emoji16]Ja tez mam 103 [emoji847] a czuje się jakbym miała 130 [emoji23]
Jola jak idzie ci tak dobrze to możesz wpaść do mnie tez [emoji23]
Patrzyłam na ten z medeli , ale drogi jest
Od 300-prawie 600 :/
Chyba zdecyduje się na coś tańszegochyba , że kupię bez wiedzy K
ale szkoda mi z drugiej strony tyle wydać na laktator
![]()
Dokładnie najważniejsze że z dziećmi wszystko oki a cała reszta "atrakcji " no cóż.. trzeba przyjąć na klatę i przetrzymać ten czas bo i tak nie mamy na to wpływu a już na prawdę niewiele zostało [emoji4]Właśnie ostatnio tak sobie narzekałam na to cisnienie i na tą wagę i potem gadałam z Nasza Martą i doszło do mnie jak duże mam szczęście. Staś rośnie, kopie, jest zdrowy. Czego mam chcieć więcej?
Wiesz co, niektórzy ludzie na ciężkie przeżycia reagują wyparciem, jeszcze inni zaprzeczeniem a jeszcze ktoś pielęgnuje to w pamięci bo potrzebuje czasu aby sobie z tym poradzić
Mój nawet mniejszy [emoji23] Boże co ja w tej głowie mam..[emoji16]Dokladnie, my je widzimy na co dzien to wydaja sie takie same[emoji6]
Czyli między nimi różnica jest taka , że jak się ma kasę na to przeznaczona to lepiej elektryczny a jak się chce zaoszczędzić to ręczny ?Czy elektrycznym czy ręczny ściąga się co 3 godziny. Przy obu zajmuje to podobna ilość czasu. Idealnie ściąga się rytmem 7/5/3. Czyli 7 minut jedna pierś potem 7 druga. Potem po 5 minut i po 3. Elektrycznie po prostu laktator sam pompy je ale w ręczny nie jest to taka pompka żeby trzeba było używać dużo siły. Czasem możesz ściągnąć butelkę w 20 minut a czasem i godzina nie wystarczy
O nie kochana, oni mi jej jeszcze nie zabraliJutro rano mają wyłączyć
![]()
Spory wydatek a z drugiej strony są najlepsze. Jednocześnie elektryczny np. Avent czy Lovi to też 300-400 zł a są zdecydowanie gorsze. Medela specjalizuje się w laktatorach i karmieniu. Mam problem z zaufaniem firmom które produkują wszystko od butelek po smoczki, sliniaki kubki itp. Za jakość niestety trzeba płacić. Ale w każdym większym mieście można wypożyczyć w poradni laktacyjnej. Tylko u mnie np. Jest problem bo mają tylko dwa do dyspozycji.No niestety to spory wydatek, jak bym się nie zdecydowała na taki drogi gdybym nie planowała wykarmić piersią dwójki. Ale laktatory chyba można wypożyczać, nie?
Dobrze, że już lepiej [emoji106]Dzięki ze pytasz gardło już nie boli tylko katar ale jestem tak zmęczona nie mam siły na moc próbuje ogarniać ten syf ale z moja energia to będzie trwało miesiąc
Ja mojego nazywałam Orzeszek i tak się przyjęło, że wszyscy go tak nazywali że 2 lata i nieraz ktoś pytał jak ten Orzeszek nasz właściwie ma na imięWiecie, że się boję, że do małego będę mówiła częściej Groszek niż Remek? [emoji28] Tak mi jakoś do niego pasuje![]()
Hhahah jak sie okaże ze w factory wody też nie ma, to wbijam z Ł bo on tez musiJakby coś dawaj znać...!![]()