Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Znajac życie, to jak bedziesz chciała przejsc na butelke, to nie bedzie Ci sie chciało odciągac tyle mleka by wyjarmic dziecko, tylko przejdziesz na mm. Przynajmniej u mnie tak było.Zakręciłam się teraz nad elektrycznym z medeli. Ale w sumie będę ciągle z córką, nie zamierzam jej zostawiac na dłużej, jak wyjście do lekarza czy po zakupy. I raczej nie będę chciała mrozić mleka. To może starczył by tylko ręczny ? Ale z drugiej strony później bym chciała przejść na butelkę , więc odciągać było by łatwiej i szybciej elektrycznym .. aaa. Haha pogubiłam się już z tym laktatorem![]()
Mam nadzieję, że tym razem się im uda!Słyszałyście nowy news mama ginekolog jest w ciazy tez [emoji4]
A przy okazji karmienia wrzuciła na insta takie coś Zobacz załącznik 845517
Hahaha[emoji23] Wiem, ze wtedy to nie bylo smieszne[emoji6]Boooszzz ja mam straszne wspomnienie z odciągania ręcznie. Pierwsza impreza po urodzeniu młodego, panieński przyjaciółki. Dziecko ogarniete, z ojcem i zapasem mleka. A ja na imprezie... najpierw w domu, wiec stwierdziłam nie biorę laktatora bo gdzie go niby sobie wsadzę, tylko właśnie ręcznie ściągnę z cycek. No i czuje ze nadchodzi ten moment, cycki zaraz wybuchną... a był mega upalny dzień akurat, wszyscy płynęli. Wiec zdjęłam kiecke i zaczynam ściągać nad umywalka- to mleko leci oczywiście z ja laików na wszystkie strony. Wiec idę nad wannę- nada wszystko w mleku. W końcu brałam prysznic na koniec [emoji85][emoji85] a jeszcze cześć lasek wtedy nie miała nawet facetów nie mówiąc o dzieciach i jak to baby- wszystkie na raz w łazience wiec musiało wyglądać to z ich punktu widzenia paskudnie [emoji85][emoji23]
Idziecie jak burza[emoji3]Łazienka już prawie cała w kafelkach![]()
Mam nadzieję, że tym razem się im uda!Też swoje biedna przeszła
Łazienka już prawie cała w kafelkach![]()
No właśnie w 23 tc. Straszne. A nie wiesz co sie stało? Bo pamietam że ona tą ciąże prawie poroniła w 13 tc ale odratowali ją jakoś, leżała cały czas i dotrzymała do 23 tygodnia. A co potem się stało to nie wiemNo ostatnio w 5 miesiącu stracili dziecko
Ale najbardziej się cieszę z tego tatara sasasssssaa
Super [emoji106]Łazienka już prawie cała w kafelkach![]()