Remonty to tutaj obecnie temat bardzo na czasieWidzę,że nie tylko ja jestem na etapie remontupowodzenia i cierpliwości życzę
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Remonty to tutaj obecnie temat bardzo na czasieWidzę,że nie tylko ja jestem na etapie remontupowodzenia i cierpliwości życzę
![]()
Gatuluje udanych wizyt...oby i u mnie w niedziele było lepiej...
A który tydzień dokładnie jesteś teraz ? Bo z tego co pamiętam z to bylas z dwa/trzy dni za mną. Chyba , że coś pomyliłamKlaudia pytałaś ostatnio ile Nikoś waży więc 729 gram
Nikoś waży 729gramzdrowy i duży. Pani doktor mówi, że termin ok 22 lipca. Obrócił się ale na drugą stronę brzucha taki Agent
![]()
5 cm od pępka. Ja jeszcze daję radę złapać tam skórę. Ale nie na dole, czyli nie pod pepkiem. Raz z lewej strony raz z prawejDziewczyny które kluja się w brzuch w jakie miejsca robicie zastrzyk????i jak bo u mnie 2 piguly i rozbieżne informacje
Będzie dobrze. Trzymam kciuki za Was mocno. ;*Gatuluje udanych wizyt...oby i u mnie w niedziele było lepiej...
Super, ze wszystko dobrze! Oby zelazo szybko podskoczylo!Ja już jestem po wizycie [emoji16] z morfologii wyszło, że mam za mało żelaza więc dostałam receptę na żelazo [emoji4] pozostałe wyniki są ok [emoji16] malutka ma 980gram więc już niewiele do kg [emoji16] a jutro 26tc0dzien Zobacz załącznik 845525
Będzie dobrze , musi [emoji8]Dzięki
A w czym te info rozbiezne?Dziewczyny które kluja się w brzuch w jakie miejsca robicie zastrzyk????i jak bo u mnie 2 piguly i rozbieżne informacje
Ja 24.3 to dobrze pamiętałam. Ale ja mam termin na 28lipca. To ty powinnaś mieć na 30 , a to , że jest większy to chyba ginekolodzy na to nie patrza bo termin by się zmieniał co USG. A powiedziała Ci , że 22Klaudia 24,1 tc
A Twój maluch ile waży?
moja ważyła równy tydzień temu (23.3) 600-700g , nie określił dokładnie :/ moze we wtorek na echu mi powiedzą dokładną wagę