Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja zawsze muszę zmniejszać bo inaczej nie wejdzie. Zmniejszam na zmniejszacz.plJa nigdy wczesniej nie zmniejszalam.....bralam wklej plik i juz a teraz jakies cuda.
Mam to samo niestetyDziewczyny co jest ze normalnych zdjec nie mozna wstawic trzeba wycinac kawalki.......
Takie mam obrzeki.......po lekkim nacisnieciu zostaja takie slady palcow.Zobacz załącznik 845541
Trzymam kciuki, żeby to ciśnienie szybko się unormowało, najlepiej bez szpitala (ewentualnie na możliwie krótko...) [emoji106]Kochana napewno od cisnienia...... Mialam w poprzednich tak a nawet bardziej dzis cisnienie caly czas powyzej 140/90 takze dobrze ze jutro wizyta.
Chyba takA...to moze taki zapobiegawczy[emoji6]
Napisałam do aniaslu, może się czegoś dowiem...Ja nigdy wczesniej nie zmniejszalam.....bralam wklej plik i juz a teraz jakies cuda.
To prawda [emoji1][emoji1] dzieci rosną i zabierają coraz więcej ... Ja mu mówiłam, że mam zelazo w pragna plus, ale powiedział, że widząc po wynikach o tak za małoMoże z obawy, że jeszcze spadnie..? Na samoistny wzrost przed porodem raczej nie mamy co liczyć.. [emoji6]
Ciekawe jakie ja teraz będę miała. W przyszłym tygodniu pojde to beda swieze na wizytęTo prawda [emoji1][emoji1] dzieci rosną i zabierają coraz więcej ... Ja mu mówiłam, że mam zelazo w pragna plus, ale powiedział, że widząc po wynikach o tak za małoa fakt, że ja mięso jem raz na miesiąc i nie uzupełniam pietruszka czy czymś