Jola92
Fanka BB :)
No dokładnie. To zupełnie inny rodzaj bólu niż wszystkie inne. Mam nadzieję, że mnie te skurcze oszczędzą przy porodziePaskudny, nie wiesz co masz ze sobą zrobić nie idzie siedzieć, lezec, stac brrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No dokładnie. To zupełnie inny rodzaj bólu niż wszystkie inne. Mam nadzieję, że mnie te skurcze oszczędzą przy porodziePaskudny, nie wiesz co masz ze sobą zrobić nie idzie siedzieć, lezec, stac brrr
Hehe ja tam kocyk zamówiłam,czapeczkę,przytulankę i chyba jeszcze coś jutro już będzie paczka ;Doooo tam mnie jeszcze nie było![]()
Ja tez[emoji53]Mam to samo niestety
Może też jest lipcówką?![]()
U mnie nudy, siedzę sama bo M padł i śpi.
Dziewczyny co jest ze normalnych zdjec nie mozna wstawic trzeba wycinac kawalki.......
Takie mam obrzeki.......po lekkim nacisnieciu zostaja takie slady palcow.Zobacz załącznik 845541
Miałam skurcz krzyżowy. Matko aż miałam ochote krzyczeć. Współczuję dziewczynom którym te skurcze towarzyszyły przy porodzie. Nie wiedziałam, że to taki ból

Plukanie podwojne mimo wszystko. I zadnych plynow do plukania.Mam pytanie związane z praniem ubranek
* Bede prala w mleczu Lovela. Czy mimo to mam płukać dwa razy ? Czy wystarczy raz ?
* Mam balkon od strony ulicy, parkingu.
Jakieś 50m przed blokiem. Ale to chyba nie przeszkadza w suszenia ubranek na powietrzu ?
* W ilu stopniach trzeba prac ciuszki ? 60° ?
Trzymam kciuki żeby to tylko od ciśnienia [emoji110] [emoji110] [emoji110]Ide sie wymoczyc i nadrobie was jak bede na lozeczku juz.
@kinga30 jakbym nie miala jutro wizyty to dzis na ip bym jechala zeby mocz mi zbadali itd czy bialka nie ma
W pregnie tego zelaza jest minimalnie.To prawda [emoji1][emoji1] dzieci rosną i zabierają coraz więcej ... Ja mu mówiłam, że mam zelazo w pragna plus, ale powiedział, że widząc po wynikach o tak za małoa fakt, że ja mięso jem raz na miesiąc i nie uzupełniam pietruszka czy czymś
Jak sobie przypomnę jak cała noc z nimi chodziłam:/No dokładnie. To zupełnie inny rodzaj bólu niż wszystkie inne. Mam nadzieję, że mnie te skurcze oszczędzą przy porodzie
A brzuch też miałaś przy tym twardy?Miałam skurcz krzyżowy. Matko aż miałam ochote krzyczeć. Współczuję dziewczynom którym te skurcze towarzyszyły przy porodzie. Nie wiedziałam, że to taki ból
A przy porodzie duzo gorszy[emoji53] Ja np te krzyzowe mialam caly czas, bez przerwy, a pomiedzy nimi brzuszne[emoji53]Miałam skurcz krzyżowy. Matko aż miałam ochote krzyczeć. Współczuję dziewczynom którym te skurcze towarzyszyły przy porodzie. Nie wiedziałam, że to taki ból