Jola92
Fanka BB :)
Właśnie nie. Bo będzie cieżko z niej nabierac wody jak zostanie mało. I tez mam zamiar się w niej myć lejąc tam wrzątek i wodę z baniaków. Płytko będzie ale zawsze cosA nie prościej do wanny?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie nie. Bo będzie cieżko z niej nabierac wody jak zostanie mało. I tez mam zamiar się w niej myć lejąc tam wrzątek i wodę z baniaków. Płytko będzie ale zawsze cosA nie prościej do wanny?
Nie mam jutro wizyty na szczęścieJola to Ty jutro też może wypróbuj, lekarz będzie w takim szoku, że nie zwróci uwagi na zapachy![]()
Ja swojego zostawiam na korytarzu więc wszystko robię na wyluzce [emoji2]ja sie wtedy mega śpieszę, bo Ł zostaje sam z gin wtedy i nie mają o czym gadać![]()
Będziesz musiała zbierać jak po piesku [emoji23][emoji23][emoji23]Jola jakby to powiedziec....niestety. Kapac sie to pol bidy dasz rade...mokre chusteczki i lecisz sie cala...ale co do kupasi to watpliwa sprawa.
Nalej do wiader, misek jakby niedaj Bóg im się przedłużyło to żebyś była spokojna [emoji8] masakra z ta woda normalnie wspolczuje CiW związku z tym że jutro o 9 rano zniknie Nam woda na 48h mam pytanie. Można sie jakoś na zapas załatwić lub wykąpać?![]()
Oooo albo tak super wymyśliłaś Aga Ty to jednak masz glowe[emoji4]Na zapas niestety niebardzo...
Ale może napełnij wannę czystą wodą? Będzie do nabierania wiaderkiem do spłukiwania w wc, mycia rąk itd..
No tak, z kąpielą byłby problem....Właśnie nie. Bo będzie cieżko z niej nabierac wody jak zostanie mało. I tez mam zamiar się w niej myć lejąc tam wrzątek i wodę z baniaków. Płytko będzie ale zawsze cos![]()
Oj tam lakierem z brokatem się tam potraktujesz i będzie ok![]()
zgoogluj sobie ćwiczenia na rozciągnięcie/rozmasowanie mięśnia gruszkowatego, powinno pomócA ja znowu miałam dziś w nocy sytuację że nie mogłam zejść z łóżka do łazienki tak mnie lewy pośladek bolał tak pośrodku aż nogi nie mogłam podnieść ,
Ja dziś też poleżałam na balkonie, na moim leżaki rozkładanym na płasko.Znam ten ból...
Ostatnio mama stwierdziła, że ona by chętnie tak odpoczęła w domu, ale dość szybko jej przypomniałam, że fajnie jest MÓC poleżeć i odpocząć, a zupełnie inaczej MUSIEĆ, wtedy nagle dom staje się więzieniem....
Ale na szczęście mogę siedzieć na balkonie, chodzić na szkołę rodzenia itd.
A dzisiejszy zestaw do nadrabiania was (zostało jeszcze koło 50 stron....)
![]()
Za chwilę pójdę jeszcze po kanapkę, i po power banka będę musiała, bo bateria nie da rady [emoji23]
![]()