• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ponoć dziś ma padać a nawet coś wspominali o burzach. Z jednej strony dobrze bo chociaż zrobi się zielono :)

Mnie też.

Mój chyba zmienił pozycję, w czwartek na wizycie był ułożony główką na dół i od jakiegoś czasu dużo mniej czuję kopniaki za to takie jakby ruszanie. Tak sobie myślę, że ma plecki z przodu mojego brzucha dlatego tak odczuwam.

A właśnie, jak on jest już główką na dół to myślicie, że jeszcze się obróci?
Po 30/32 już raczej rzadko to się zdarza , ale jeszcze mają miejsce więc szaleją [emoji1][emoji1] ale to też zalezy od wielkości dziecka bo jak jest duże to szybciej straci miejsce w macicy

reklama
Witajcie dziewczyny!

Nie moge nacieszyć sie ta piekna pogoda, za dwa dni powrót do UK i zimna.
Dostałam wczoraj Misia Szumisia dla malutkiej, mam nadzieje ze sie jej spodoba

Ważne ze narazie jest ok juz chyba nie zwymiotuje co ? Ponoć jak utrzymam 10 minut po wypiciu to już nie zwymiotuje oby..

Nie Chce straszyc, ale ja zwymiotowałam po 30 minutach takze chyba nie ma zasady.

Łącze się w bólu,też wypilam i właśnie siedzę w poczekalni.Mi nie pozwolili cytrynowej,bo niby zakłóca wynik:/
No ja mówiłam jej ze kupiłam sobie cytrynowa i ze juz zrobiona mam w butelce mówi ze spoko tylko jeśli bd źle wyniki to wtedy kupić ale oni rozrobia bo ona nie wie czy ja tylko glukozę tam mam ale mówiłam ze jestem dorosła i zależy mi na dziecku nie oszukala bym ale nawet sama mówiła ze fajnie ze kupiłam cytrynowa tylko przy niej musiałam wypić w ciągu kilku minut do 5 minut miała czas hehe[emoji4] . Jak się trzymasz? [emoji110]

Moja często szaleje [emoji16] i to nie tylko rano i rano wieczorem [emoji16][emoji16] i oby tak zostalo bo jak przychoda ciche dni to mnie to martwi
No dokładnie mam to samo jak nie raz tak wali to aż boli i się śmieje ze złapie za nogę i pogilam to bd spokoj hehe a jak nie kopie to się martwię wiec zdecydowanie wolę jak synuś daje czadu czy to dzień czy to noc[emoji7]

No ja mówiłam jej ze kupiłam sobie cytrynowa i ze juz zrobiona mam w butelce mówi ze spoko tylko jeśli bd źle wyniki to wtedy kupić ale oni rozrobia bo ona nie wie czy ja tylko glukozę tam mam ale mówiłam ze jestem dorosła i zależy mi na dziecku nie oszukala bym ale nawet sama mówiła ze fajnie ze kupiłam cytrynowa tylko przy niej musiałam wypić w ciągu kilku minut do 5 minut miała czas hehe[emoji4] . Jak się trzymasz? [emoji110]
Najgorzej było na początku,bo nie wiedziałam,czego sie spodziewać,ale uspokoilam emocje,minęło już 20 minut i jestem dobrej myśli.trzymam kciuki,przetrwamy to! Byle do 10:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry