Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No dokładnie mam to samo jak nie raz tak wali to aż boli i się śmieje ze złapie za nogę i pogilam to bd spokoj hehe a jak nie kopie to się martwię wiec zdecydowanie wolę jak synuś daje czadu czy to dzień czy to noc[emoji7]
Ja byłam podczas swojego badania na spokojnym spacerze (wiem, że się nie powinno, ale miałam ze sobą starszaka),bz wynikiem nic się nie działo. nie sądzę, żeby 5 min chodzenia zaszkodziło.Kurde nawet chodzić nie można po wypiciu a dreptalam jakies 5 minit kurcze jest pani mówi ze pochodziła i musiała powtarzać bo zle wyniki jejku oby te 5 min nie zaszkodzilo
[emoji4] hehe ogólnie brzuch nie ale krocze czasem zakluje jak mi kopa zasadzi [emoji7]Mnie to nie boli, ale jak leżę na boku i tam dostaje to jest to dość dziwne uczucie jak by miała skórę przebić i wyjść na zewnątrz [emoji16][emoji16][emoji16]
Mój też tak mocno kopie jak leże na lewym boku, na prawym już nie. Ale na tym lewym to czasami czuję albo to jest piętka albo kolanoMnie to nie boli, ale jak leżę na boku i tam dostaje to jest to dość dziwne uczucie jak by miała skórę przebić i wyjść na zewnątrz [emoji16][emoji16][emoji16]
Dla mnie najgorsze były pierwsze 20minut, ale im dalej tym lepiejNo to już mnie wystraszylas hehe trudno bd zaciskac buzke [emoji4]
Minęło 35 minut jest ok ale powiem wam ze jakbym dopiero co wypiła a już tyle zlecialo hehe chyba z tego stresa hihi [emoji23]Dla mnie najgorsze były pierwsze 20minut, ale im dalej tym lepiej
Ja mam łożysko na przedniej ścianie i wchodzi na bok i myślę, że właśnie na prawym bo na lewym graf zupełnie inaczej [emoji16][emoji16]Mój też tak mocno kopie jak leże na lewym boku, na prawym już nie. Ale na tym lewym to czasami czuję albo to jest piętka albo kolano [emoji14] Już sama nie wiem![]()