nagini84
Fanka BB :)
Mój zwrot też nie pójdzie na przyjemności tylko na wyprawkę, więc jest nas 2No wlasnie o takich przyjemnosciach mowie[emoji6]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój zwrot też nie pójdzie na przyjemności tylko na wyprawkę, więc jest nas 2No wlasnie o takich przyjemnosciach mowie[emoji6]
Ja wczoraj wieczorem mialam taka akcje,mlody chyba robil fikolki to dobre 5 minut czulam mocne rozpieranie az nie przyjemne to bylo. A pozniej zadowolony kopal.Mnie to nie boli, ale jak leżę na boku i tam dostaje to jest to dość dziwne uczucie jak by miała skórę przebić i wyjść na zewnątrz [emoji16][emoji16][emoji16]
Moja się ululała po glukozieA mały tak kopie ze pani z naprzeciwka mnie mówi chyba smakuje i chce jeszcze a ja nie nie dam mu tej przyjemności hihi [emoji23]

Mi mowila ze do 2 pobrania mam siedziec. Ze ta 1 godzina jest najwazniejsza. Dopiero przed ost.pobraniem moglam wyjsc na zewnatrz na lawke.Ja byłam podczas swojego badania na spokojnym spacerze (wiem, że się nie powinno, ale miałam ze sobą starszaka),bz wynikiem nic się nie działo. nie sądzę, żeby 5 min chodzenia zaszkodziło.
A mój właśnie tak się rzuca jakby w piłkę kopał albo ktoś gilal po stopkach hehe mały szogunek [emoji7][emoji11]Moja się ululała po glukoziejuż prawie godzina za nami
![]()
Ty to jesteś hardcore. Praca, studia, małe dziecko i ciąża. A ja siedzę na L4 i męczy mnie odwożenie dziecka do szkoły i zakupy w BiedrzeDzień dobry, ja właśnie jadę na pociąg i na studia, zajęcia do 18, ciekawę, czy wysiedzę tyle godzin. Nie zabrałam oczywiście magnezu, ani no-spy :/
O spytam bo mnie dupka juz zaczyna bolec heheMi mowila ze do 2 pobrania mam siedziec. Ze ta 1 godzina jest najwazniejsza. Dopiero przed ost.pobraniem moglam wyjsc na zewnatrz na lawke.
Ja nie narzekam, czeka mnie wypad do miasta, a muszę stać w korku na mijance w aucie bez klimatyzacjiEeej no... Kto ukradł słońce..? [emoji30][emoji848]
Była taka piękna pogoda, a dzisiaj same chmury, szaro, buro i ponuro.... [emoji20]
Mnie to czeka w przyszłym tygodniu. Już się stresuje, nawet w nocy głupie sny miałam, że musze przed wypiciem glukozy jeść majonez łyżką.Wypiłam i faktycznie lepsza cytrynowa rzuca mnie ale głęboko oddycham i jakoś mniej a pot mnie oblał aż koszula się klei do mnie jakoś się trzymam. Super ciesze się ze wszystko ok u was jeszcze 2.5 miesiąca i bd się cieszyć maluszkami