Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Dokładnie tak się czuje :/Uff nie jestem sama. Czasem czuję że za chwilę z wariata i wyląduję![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie tak się czuje :/Uff nie jestem sama. Czasem czuję że za chwilę z wariata i wyląduję![]()
No a ja sobie uświadomiłam, że rozwiodłam się 20 kwietnia 2015 więc o mały włos a świętowałabym dwóch uroczystości jednego dnia [emoji23]
No co ty, po maratonie tylko mięśnie wysiadają, ale psychicznie samopoczucie dużo lepsze niż po zakupach [emoji6][emoji39]Nie nadrobię was. Byłam na mieście niecałe 3 godziny, zaliczyłam "aż" 3 sklepy i czuję się jakbym przebiegła maraton. Niestety nie mieli w aptece glukozy cytrynowej więc będę musiała na miasto jechać jeszcze raz. Miłego popołudnia.
To na pewnoNo co ty, po maratonie tylko mięśnie wysiadają, ale psychicznie samopoczucie dużo lepsze niż po zakupach [emoji6][emoji39]
Hahaha[emoji23]No a ja sobie uświadomiłam, że rozwiodłam się 20 kwietnia 2015 więc o mały włos a świętowałabym dwóch uroczystości jednego dnia [emoji23]