Trzymam kciuki, żeby poszło szybko i sprawnie... [emoji110]Witajcie[emoji5]
Ja juz po prysznicu i sniadanku. O dziwo[emoji6] Trzeba sie szykowac na ta wycieczke do Ikei zeby byc w miare wszesnie.
Milego dnia wszystkim!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciuki, żeby poszło szybko i sprawnie... [emoji110]Witajcie[emoji5]
Ja juz po prysznicu i sniadanku. O dziwo[emoji6] Trzeba sie szykowac na ta wycieczke do Ikei zeby byc w miare wszesnie.
Milego dnia wszystkim!
To dobrze z tym moczem. Oby sie nie pojawilo!Tez mam taka nadzieje ze w koncu te cisnienie nie bedzie szalalo. Takie skoki sa nie dobrze dla malucha i dla mojek nerki. No ale poki co dobrze jest bo bialka w moczu nie ma..... Wtedy na bank by mnie polozyla.
Oby... Bo ja kilka dni temu miałam sen, że zaczęłam rodzić w 28tc... Byłam na oddziale, płakałam, a lekarka mi tłumaczyła, że nic nie są się już zrobić, żeby zatrzymać poród, że muszę urodzić i być dobrej myśli, a ja nie słuchałam, tylko płakałam itd....[emoji15]
A dzisiaj obudziłam się ze spiętym brzuchem... [emoji45]
Parę razy już tak miałam, już jest lepiej, jak leżę na boku to brzuch luźny, ale jak się odwracam na plecy to się stawia...
Wzięłam magnez, wypiłam melisę i mam nadzieję, że za chwilę puści całkiem...
Poza tym - myślicie, że może to mieć związek z kawą? Przejrzałam notatki, i za każdym razem gdy budziłam się z twardym brzuchem dzień wcześniej piłam kawę... Takich sytuacji nie było dużo, koło 5 może, bo też kawy prawie nie piję, ale zaczęłam się zastanawiać, czy to zbieg okoliczności, czy może jest jakiś związek?
A wczoraj byłam nieprzytomna, zrobiłam cacao z kawą, ale robiąc zapomniałam, że O na budowie, więc wypiłam trochę więcej... [emoji15] Dobre było, ale coś mi mówi, że nie powinnam... Zwłaszcza, że wczoraj nie mogłam po tej kawie zasnąć [emoji15][emoji52]
Oczywiście, że mi się chceAga a siku Ci sie chce jak sie budzisz?
Bo mi sie zawsze mocno chce i brzuch mam twardy jak sie budze. Po wysikaniu puszcza. A z kawa moze miec to tyle wspolnego, ze dziala moczopednie[emoji6]
Ja podejrzewam, że mogło mieć wpływ dlatego, że nie piję.. [emoji15]Ja pije 2 kawy dziennie jedna ok 10 druga ok 19nic ni nie jest , kawę pije 3 ciążę. W żadnej nic się po niej nie dzialo .nie sądzę żeby to miało aż taki wpływ...
Cześć Matki !
No to może czekolada że stewią? Są na półkach że zdrową żywnością, wujkowi (cukrzyk) cukier po tym nie skakałAga ja zyje jakos bez slodyczy i cukru dasz rade i ty bez kawy. Choc szczerze jakbym mogla to bym zjadla cala czekolade na raz.
Jest jestMi się udzieliło od was nie nastrój ale bol w pochwie [emoji23]
Pierwszy raz mnie coś boli obudziłam się w nocy na siku i w pierwszej chwili pomyślałam ze mam zapalenie pęcherza ale przy sikaniu nic nie boli jedynie w srodku pochwa
Teraz tez ale tak lekko
U nas słońce chyba jest bo zza rolet zew które są opuszczone widzę ze coś się przedziera
Może jak nie pijesz jej często to rzeczywiście ma jakiś wpływ. Ja bez ciąży piję kawę litrami, w ciąży ograniczylam się do 2 i nie mam takich problemów, zresztą mój organizm jest przyzwyczajony.Oby... Bo ja kilka dni temu miałam sen, że zaczęłam rodzić w 28tc... Byłam na oddziale, płakałam, a lekarka mi tłumaczyła, że nic nie są się już zrobić, żeby zatrzymać poród, że muszę urodzić i być dobrej myśli, a ja nie słuchałam, tylko płakałam itd....[emoji15]
A dzisiaj obudziłam się ze spiętym brzuchem... [emoji45]
Parę razy już tak miałam, już jest lepiej, jak leżę na boku to brzuch luźny, ale jak się odwracam na plecy to się stawia...
Wzięłam magnez, wypiłam melisę i mam nadzieję, że za chwilę puści całkiem...
Poza tym - myślicie, że może to mieć związek z kawą? Przejrzałam notatki, i za każdym razem gdy budziłam się z twardym brzuchem dzień wcześniej piłam kawę... Takich sytuacji nie było dużo, koło 5 może, bo też kawy prawie nie piję, ale zaczęłam się zastanawiać, czy to zbieg okoliczności, czy może jest jakiś związek?
A wczoraj byłam nieprzytomna, zrobiłam cacao z kawą, ale robiąc zapomniałam, że O na budowie, więc wypiłam trochę więcej... [emoji15] Dobre było, ale coś mi mówi, że nie powinnam... Zwłaszcza, że wczoraj nie mogłam po tej kawie zasnąć [emoji15][emoji52]