kinga30
Fanka BB :)
Ktoras z dziewczyn pytała o ten pas jak jej się blizna rozchodziła ale to już dosyć dawno, faktycznie podobno pomocnyTrafilas w sedno! Dokladnie,tez sie tak trzymam ale nie powiem ulge to troche przynosi. Trzeba kupic ten pas!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ktoras z dziewczyn pytała o ten pas jak jej się blizna rozchodziła ale to już dosyć dawno, faktycznie podobno pomocnyTrafilas w sedno! Dokladnie,tez sie tak trzymam ale nie powiem ulge to troche przynosi. Trzeba kupic ten pas!
Heheh przy skurczach to napewno Apap nie pomoże
Czasowo - nie licząc przyniesienia składników z przedpokoju do kuchni, gdzie to robię, to w czasie gotowania czajnika wody jest gotowy - jakieś 5-7 minut, plus umycie deski, na której kroiłam mydło, noża, standardowo wytarcie blatu i schowanie składników
Ale nie wiem, na ile wystarcza [emoji15]
Generalnie dość długo, mam tego prawie całe wiaderko po mielonym serze (takim do sernika), więc sypiąc łyżkę-dwie trochę jestAle czasem robię do białego czasem do kolorów, czasem cześć daję mamie, itd.
Generalnie wydajny jest![]()
Mam tak samo . jak ty i mam sie oszczedzac ile wlezie....ale znam twoj bol bo latwo powiedziec i trudno zrobic. Najbardziej boli jak chodze i zlapoe ten skurcz,az przystanac musze na chwile . niestety teraz chyba musimy zwolnic obroty.
Cześć dziewczyny witam w niedzielę, dziś 27+4 za chwilę skonczony 28 tydzień potem byle do 30
Dokładnie jeszcze 9 tygodniByle do 37[emoji28][emoji16][emoji16]
Mój też jak kamień normalnie:/Ah, kutcze to moj taki teardawy wlasnie jak chodze[emoji53]