kinga30
Fanka BB :)
Ktoras z dziewczyn pytała o ten pas jak jej się blizna rozchodziła ale to już dosyć dawno, faktycznie podobno pomocnyTrafilas w sedno! Dokladnie,tez sie tak trzymam ale nie powiem ulge to troche przynosi. Trzeba kupic ten pas!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ktoras z dziewczyn pytała o ten pas jak jej się blizna rozchodziła ale to już dosyć dawno, faktycznie podobno pomocnyTrafilas w sedno! Dokladnie,tez sie tak trzymam ale nie powiem ulge to troche przynosi. Trzeba kupic ten pas!
Heheh przy skurczach to napewno Apap nie pomoże
Czasowo - nie licząc przyniesienia składników z przedpokoju do kuchni, gdzie to robię, to w czasie gotowania czajnika wody jest gotowy - jakieś 5-7 minut, plus umycie deski, na której kroiłam mydło, noża, standardowo wytarcie blatu i schowanie składników
Ale nie wiem, na ile wystarcza [emoji15]
Generalnie dość długo, mam tego prawie całe wiaderko po mielonym serze (takim do sernika), więc sypiąc łyżkę-dwie trochę jestAle czasem robię do białego czasem do kolorów, czasem cześć daję mamie, itd.
Generalnie wydajny jest![]()
Mam tak samo . jak ty i mam sie oszczedzac ile wlezie....ale znam twoj bol bo latwo powiedziec i trudno zrobic. Najbardziej boli jak chodze i zlapoe ten skurcz,az przystanac musze na chwile . niestety teraz chyba musimy zwolnic obroty.
Cześć dziewczyny witam w niedzielę, dziś 27+4 za chwilę skonczony 28 tydzień potem byle do 30
Dokładnie jeszcze 9 tygodniByle do 37[emoji28][emoji16][emoji16]
Mój też jak kamień normalnie:/Ah, kutcze to moj taki teardawy wlasnie jak chodze[emoji53]