Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jeszcze nie myślałam o tym ale nie chce tabletek niby nie przytyłam a brałam wiele lat ale jak przeszłam na dietę to schudłam max 1-1,5 kg jak przestałam brać tabletki id razu zeszło 6 kg [emoji58]
Wiec do tabletek nie wrócę a nigdy nic innego nie brałam
A wy co polecacie prócz gumek i przerywanego [emoji23]
Ooo to tak jak u mnie 30+1, ale mi leżącej wcale tak szybko nie leci![]()
Ja tam na tabletkach schudlam 14kg[emoji3] To chyba nie ma znaczenia. Albo kwestia doboru tabletek.
A jak nie tabletki to wybralabym spirale hormonalna. Nic innego nie biore pod uwage.
Ja tam na tabletkach schudlam 14kg[emoji3] To chyba nie ma znaczenia. Albo kwestia doboru tabletek.
A jak nie tabletki to wybralabym spirale hormonalna. Nic innego nie biore pod uwage.
21 dni sie bierze codziennie o tej samej porze, potem 7 dni przerwy ( wtedy wystepuje krwawienie) i tak w kolko[emoji3]Ajak to sie je bierze? Liczy dni z nimi czy Jak ?
U nas właściwie było tak, że ja po tabletkach się źle czułam więc z nich zrezygnowaliśmy, gumek nie nawidze, zawsze mnie obcierają. Więc zdecydowałam się, że będe sobie w aplikacji na telefonie zaznaczała kiedy mam miesiączkę, tam mi pokaże średnio kiedy dni płodne i będę patrzyła na nie + znałam bardzo dobrze swój organizm i po śluzie na papierze mogłam dokładnie określić, kiedy mam dni płodne. Nie prowadziłam żadnych pomiarów temperatury, szyjki itp. W ten sposób minęły 2 lata, a ja w ciążę zaszłam w pierwszym cyklu starań, jak z mężem zaczęliśmy współżyć w te dni z największym śluzem.![]()
![]()
Plusem jest to, ze okres zawsze jak w zegarku. A i mozna go sobie przesunac albo jeden pominac, np na wakacje[emoji6]21 dni sie bierze codziennie o tej samej porze, potem 7 dni przerwy ( wtedy wystepuje krwawienie) i tak w kolko[emoji3]