kinga30
Fanka BB :)
Właśnie nie wiem ile tak srednio dzieciaczki teraz przybierajaJa też jestem ciekawa ile moja juz wazy ale myślę że tak do 1200 nie więcej
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie nie wiem ile tak srednio dzieciaczki teraz przybierajaJa też jestem ciekawa ile moja juz wazy ale myślę że tak do 1200 nie więcej
Kochana a jakie masz te skoki cisnienia.? Ja ze dwa trzy razy mialam ponizej 130 i dolnego 80.@Onaszczesliwa2018 trzymam kciuki :*
@oliwka_11 pięknie brzuszek widaćJa też mam przeboje z tym ciśnieniem. Ostatnie parę dni było kiepskich, moja gin kazała mi spakowac już torbę, jak wysłałam smsa z pomiarami.
@SzczęśliwaCiężarna ja ostatnio mam mdłości i brak apetytu. Podobno to przez to że zołądek jest już mocno ściśnięty
Ja już po glukozie. Dałam radę nie zwymiotować ale już w domu prawie zemdlałam. Poleżałam, zjadłam i już mi lepiej.
Ja jutro mam 3 prenatalneI będziemy kombinować z tym moim nieszczęsnym ciśnieniem...
Miłego dnia!![]()
skonczony 29 czyli 29.0 to poczatek 30Tzn 29t0dzien czy 30t0 dzień? Bo mi się już mieszają te skończone i zaczęte [emoji23][emoji16]
Super ze po wizycie wszystko ok. A synek jaki juz duzy....oby tak dalej . ja w czwartek swojego lobuza zobacze.[emoji8]My już po wizycie mały całe USG sobie ziewal KTG czyste leży główka na dole waży 1300a i szyjka 3.36
Co do tematu gumek to ja polubilam bo też mamy ten problem co Agnieszka i też mnie dziwi, że takie małe robią, że nie pasują na wszystkich... A co do ubranka zakochałam się i żelazo też biorę dodatkowe od ginekologaTo ja kocham wannę..! Aczkolwiek w ciąży prysznic wygodniejszy.
Agnieszka a znasz: Link do: Strona główna Czytałam o tym trochę i myślę że to może mieć sens jeśli ktoś nie chce brać hormonów...
Na pewno nie będzie Ci łatwo w tej końcówce, ale dasz radę! Jakbyś się nudziła możesz coś jeszcze powykańczać w mieszkaniu![]()
Hahahahh Aga zastanawiałam się czy mam polubić ten post, czy trochę głupio
Dziwni... ale ja mimo wszystko miałabym trochę problem z zaufaniem, także @arona rozumiem Cię... nie wiem jak oni tak potrafią ufać bezproblemowo.. chyba że jest im łatwiej bo jak coś to i tak nie oni chodzą w ciąży.
@peszek, no ja też wolę być przygotowana z wyprawką i myślę że teraz już robi się na to najwyższy czas..![]()
Ja tak mam.. ostatnio najczęściej jest m niedobrze z rana. Zastanawiałam się czy to nie żelazo, ale jeśli biorę cały czas i wcześniej nic mi nie było to chyba nie to...
O nieeeeeeeee ja już nie mogę nic kupować....![]()
Oj tak wyskoczyl z dnia na dzien. A czuje sie tak jakby mi go ktos dokleil i czasem przeszkadza w schylaniu itd. I skonczylo sie spanie na brzuchu.@oliwka_11 jaki śliczny brzusio i jak wyskoczył) <3
Noo ja mam ten problem, że ja nie zaokraglam i później nie wiem kto jak liczy [emoji16][emoji16]skonczony 29 czyli 29.0 to poczatek 30![]()
Ja zawsze pisze skonczony np 28 tak jak w środę a zaczety 29Noo ja mam ten problem, że ja nie zaokraglam i później nie wiem kto jak liczy [emoji16][emoji16]