• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja już po i żyję :D A co do brzucha to i ja sie nim ocieram a ściany itp. Wczoraj nie mogłam wyjść z kibla na stacji benzynowej bo było tak mało miejscca w tym przedsionku ze zlewem, że musiałam sie ocierac o drzwi. Mam nadzieję, ze nie ma tam kamer :D

W przestrzeni publicznej możemy zostać oskarżone o froteryzm :-D:-D:-D

Co do zakupów mamy też trójpak z cookie monsterem, szorty w kotwice i bluzę rollingstones! :tak::tak:

No to na pewno ale chciałabym ogarnąć na raz tyle rzeczy ale nie mam sił jak przed ciążą.. Chwila i się męczę jak nie ja.. To dla mnie nowość :/ wczoraj usnęłam na podłodze :o śmieszne to w sumie ale z drugiej strony masakra jak mały czerpie ze mnie energię [emoji14] dziś już będę miała panele w całym mieszkaniu :) i przyjedzie agd ;)

Po prostu skończyły Ci się na tej podłodze bateryjki :)

Przeróżne i niezaleznie od pory dnia i nastroju. Potrafię mieć załóżmy 117/69 a następny pomiar 149/94. Cały czas jestem na lekach i cały czas takie coś się zdarza. A wgl dziś rano to miałam 114/93. Mam nadzieję, że jutro coś wymyślimy na tej wizycie. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie też było lepiej :)

Ja już po i żyję :D A co do brzucha to i ja sie nim ocieram a ściany itp. Wczoraj nie mogłam wyjść z kibla na stacji benzynowej bo było tak mało miejscca w tym przedsionku ze zlewem, że musiałam sie ocierac o drzwi. Mam nadzieję, ze nie ma tam kamer :D
Trzymam za Was kciuki Jola[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry