Więcej optymizmu!Albo w rozmemlanego baby bluesa[emoji53]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Więcej optymizmu!Albo w rozmemlanego baby bluesa[emoji53]
To, że poprzednio tak było nie znaczy, że teraz będzie tak samo!Ja po prostu kieruje sie tym co bylo poprzednio. Ciaza mbie wykonczyla, a potem nie bylo wcale lepiej. Pol roku dochodzilam do siebie. Teraz nic lepszego sie nie spodziewam.
Onaszczeliswa jak już zacisnęła nogi to puści na jesieni [emoji23][emoji23]
Jestem tealistka[emoji6] Wiem jak bylo poprzednio i nie spodziewam sie nic lepszego.Więcej optymizmu!
Ja też czuję się jak kluskaHahahah Karla <3 ja czuje się tłusto [emoji58] i te wielkie cycki a zaraz pod nimi brzuch... [emoji849] niżej- tyłek, nogi- nie jest dużo lepiej [emoji85]
Oby![emoji8]To, że poprzednio tak było nie znaczy, że teraz będzie tak samo!
Tym razem będzie inaczej, zobaczysz [emoji106]
Koniecznie uzupełnij niedobory witaminy D, bo niedobór też bardzo źle działa na samopoczucie i daje objawy depresyjne...Jestem tealistka[emoji6] Wiem jak bylo poprzednio i nie spodziewam sie nic lepszego.
Zreszta ja wole byc nastawiona na najgorsze i ewentualnie mile sie zaskoczyc niz odwrotnie[emoji6]
juz coraz ciezej sie robiCiuszki fajne, ale jaki piekny brzuszek!
No wlasnie sie orientuje w cenach, bo chce nam wszystkim zrobic poziom. Wtedy w ogole nie suplementowalam wit D, jeszcze sie wtedy o tym nic nie miwilo. A ja w ogole mam skonnosci do takich depresyjnych nastrojow. Moze po prostu mam duzy niedobor.Koniecznie uzupełnij niedobory witaminy D, bo niedobór też bardzo źle działa na samopoczucie i daje objawy depresyjne...
Mnie endokrynolog kazała brać po 3-4tys.jednostek dziennie w dwóch dawkach - rano pregna, a wieczorem 1-2tys, w zależności od tego, czy była okazja choć na chwilę wyjść na słońce...
7 maja idę znowu do endo, i będę robiła badania - zobaczę jaki efekt, ale liczę na wzrost d3 i hemoglobiny![]()