• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hahahah Karla <3 ja czuje się tłusto [emoji58] i te wielkie cycki a zaraz pod nimi brzuch... [emoji849] niżej- tyłek, nogi- nie jest dużo lepiej [emoji85]
Ja też czuję się jak kluska :(
poza tym przybyło mi w dupie, udach (tzn inaczej, mięśnie zwiotczały, sflaczały...), w biuście mam kilkanaście cm więcej niż miałam, więc...
Ale nic nie zrobię, najważniejsze, że mam Hanię, więc nie będę narzekać, i będę cierpliwie czekać do porodu, a potem do końca połogu, aż będę mogła zacząć wracać do aktywności...

Jestem tealistka[emoji6] Wiem jak bylo poprzednio i nie spodziewam sie nic lepszego.
Zreszta ja wole byc nastawiona na najgorsze i ewentualnie mile sie zaskoczyc niz odwrotnie[emoji6]
Koniecznie uzupełnij niedobory witaminy D, bo niedobór też bardzo źle działa na samopoczucie i daje objawy depresyjne...
Mnie endokrynolog kazała brać po 3-4tys.jednostek dziennie w dwóch dawkach - rano pregna, a wieczorem 1-2tys, w zależności od tego, czy była okazja choć na chwilę wyjść na słońce...
7 maja idę znowu do endo, i będę robiła badania - zobaczę jaki efekt, ale liczę na wzrost d3 i hemoglobiny ;)

reklama
Koniecznie uzupełnij niedobory witaminy D, bo niedobór też bardzo źle działa na samopoczucie i daje objawy depresyjne...
Mnie endokrynolog kazała brać po 3-4tys.jednostek dziennie w dwóch dawkach - rano pregna, a wieczorem 1-2tys, w zależności od tego, czy była okazja choć na chwilę wyjść na słońce...
7 maja idę znowu do endo, i będę robiła badania - zobaczę jaki efekt, ale liczę na wzrost d3 i hemoglobiny ;)
No wlasnie sie orientuje w cenach, bo chce nam wszystkim zrobic poziom. Wtedy w ogole nie suplementowalam wit D, jeszcze sie wtedy o tym nic nie miwilo. A ja w ogole mam skonnosci do takich depresyjnych nastrojow. Moze po prostu mam duzy niedobor.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry