Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Haha to nie był opierdol[emoji16] tylko aż zaskoczenie że właśnie nic nierobisz a tak te cholerne ciśnienie skacze mimo lekówMasz jakis pakt z D zawarty? Przeciez leze nic nie robie a widzisz jak sie ma sytuacja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha to nie był opierdol[emoji16] tylko aż zaskoczenie że właśnie nic nierobisz a tak te cholerne ciśnienie skacze mimo lekówMasz jakis pakt z D zawarty? Przeciez leze nic nie robie a widzisz jak sie ma sytuacja.
Rano i wieczorem o stalych a ruchomo te dwie . mam nadzieje ze bedzie bez szpitala...wlasnie tesciowa mowila ze nie wie czy doczlapie sie do czerwca. Oby nie czarowala.Kurcze, no powinno sie juz unormowac. A o stalych porach bietzesz? Oby sie obylo jednak bez szpitala!
Karla sie zaoferowała a idzie na L4 także niedamy się jej nudzić [emoji2]No grupowe na pewno tansze. Tylko bysmy musialy chyba przez internet czegos poszukac[emoji6]
Spokojnie spokojnie żebyś o lipiec jeszcze niezachaczyla chociaż z Twoja planowana cc to raczej ciężkoRano i wieczorem o stalych a ruchomo te dwie . mam nadzieje ze bedzie bez szpitala...wlasnie tesciowa mowila ze nie wie czy doczlapie sie do czerwca. Oby nie czarowala.
Nie sluchaj kolezanki....ja czulam sie ok ale tak sie nadwyrezylam ze przy bliznie porpbily mi sie krwiaki.na szczescie same zeszly i z blizna bylo ok. Ale to jednak rozciecie brzucha ,wiec nie wierz w takoe cuda.Moja znajoma (której życie usłane jest różami,ptaki śpiewają na jej cześć,a motyle układają się w kształt jej imienia) twierdzi,że od razu po cesarce czuła się tak fantastycznie,że prawie była w stanie jeszcze w szpitalu zrobić trening z chodakowskąja nie daje wiary w takie rzeczy,w końcu poród to poród,trzeba sie nastawić na wszystko
![]()
WiadomoFakt, w az tak swietna forme to nie wierze. Ale rzeczywiscie sa roznice w samopoczuciu i przechodzeniu tego wszystkiego. I to spore. I tu znowu niesprawiedliwosc, tak jak z waga[emoji53]
Tym razem moze byc inaczej,podobno 2 porod latwiejszy i szybciej sie dochodzi.Moja kolezanka zaraz po porodzie wstala i poszla pod prysznic. Twierdzi, ze swietnie sie czula. A ja...przez 8 gzodzin nie bylam w stanie nawet pozycji poprawic w lozku, przez tydzien funkcjonowalam na tramalu.
Oczywiście,że nie wierzę. Btw nie wiem,czy to pogoda,czy taki dzień,ale też mam skoki ciśnienia dzisiaj.jeszcze nie ma dramatu,ale jestem zaniepokojona:/Nie sluchaj kolezanki....ja czulam sie ok ale tak sie nadwyrezylam ze przy bliznie porpbily mi sie krwiaki.na szczescie same zeszly i z blizna bylo ok. Ale to jednak rozciecie brzucha ,wiec nie wierz w takoe cuda.
Wraca na miesiąc 29 czerwca