Marika92
Fanka BB :)
Na 9 z OM a na 4-5 z usg.. Jakoś wielce się tym nie sugerujeskad taka roznica 5dniowa ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na 9 z OM a na 4-5 z usg.. Jakoś wielce się tym nie sugerujeskad taka roznica 5dniowa ?
aa czyli rosnie odrobine wiekszy?Na 9 z OM a na 4-5 z usg.. Jakoś wielce się tym nie sugeruje
Dokładnieaa czyli rosnie odrobine wiekszy?
wiadomo, urodzi sie kiedy zechcew sumie od 38 do42 tyg pierwsze dziecko uwazane za terminowe a to przeciez 4 tygodnie rozrzutu !
a to chyba tydzien dobrych wiesci wiec badz optymistkaJa jutro do diabetolog i spr mojej szyjki, trzymajcie dziewczynki kciuki bo bardzo się boje
najwazniejsze by malenstwo bylo cale i zdrowe ,bez komplikacji cala reszte znisiemyDokładnietak więc ciężko powiedzieć jak wyjdzie [emoji14]
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] bardzo mocnoJa jutro do diabetolog i spr mojej szyjki, trzymajcie dziewczynki kciuki bo bardzo się boje
Oj tak.. Drugi raz nie chce przechodzić przez to samonajwazniejsze by malenstwo bylo cale i zdrowe ,bez komplikacji cala reszte znisiemy![]()
Mi też...przeokropnie :/Jejju jak mi się dziś nudzi,...