Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Dobra to czekamy[emoji16]Ja wam będę przez neta ta nadwyżkę wit D przesyłać [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra to czekamy[emoji16]Ja wam będę przez neta ta nadwyżkę wit D przesyłać [emoji23]
Super wiesci i waga juz calkiem ladna.gratuluje udanej wizytyMelduję się po wizycie. Mała waży 917gram, obróciła się głową do góry (wczoraj czułam, jak się obraca), ale lekarz mówi, że na tym etapie (27tc) to nie jest powód do zmartwień. Po za tym wszystko pięknie i książkowo![]()
A jak Twoje ciśnienie?Super wiesci i waga juz calkiem ladna.gratuluje udanej wizyty
Skacze niestety..... Mierzylam na 2 roznych bo nie wierzylam wynikowi. Az pojechalam do przychodni maja taki scecjalistyczny nowoczesny i wgl ahhh itd. Pomiar dwa razy i 145/97 [emoji27] [emoji27] [emoji27] [emoji26]A jak Twoje ciśnienie?
Kurde to nie dobrze, a z lekarka się widziałaś? Czy musisz na szpital?Skacze niestety..... Mierzylam na 2 roznych bo nie wierzylam wynikowi. Az pojechalam do przychodni maja taki scecjalistyczny nowoczesny i wgl ahhh itd. Pomiar dwa razy i 145/97 [emoji27] [emoji27] [emoji27] [emoji26]
Ona przyjmuje tylko w srody jade jutro i sie wpycham mimo ze zapisana nie jestem ,albo niech mi daje inne prochy albo dawke wieksza. Normalnie beczec mi sie chcialo jak zobaczylam 157/98. Jeszcze wezme jedna 4 tabletke na noc. Do tego nerka boli....cos mi sie wydaje ze nie unikne szpitala.Kurde to nie dobrze, a z lekarka się widziałaś? Czy musisz na szpital?
Współczuję i trzymam kciuki.Mi też dzisiaj skacze ciśnienie,zobaczymy,co będzie jutro:/Ona przyjmuje tylko w srody jade jutro i sie wpycham mimo ze zapisana nie jestem ,albo niech mi daje inne prochy albo dawke wieksza. Normalnie beczec mi sie chcialo jak zobaczylam 157/98. Jeszcze wezme jedna 4 tabletke na noc. Do tego nerka boli....cos mi sie wydaje ze nie unikne szpitala.
I dobrze jedz jedz a nerka biedna też pewnie przez te tabletki daje znakiOna przyjmuje tylko w srody jade jutro i sie wpycham mimo ze zapisana nie jestem ,albo niech mi daje inne prochy albo dawke wieksza. Normalnie beczec mi sie chcialo jak zobaczylam 157/98. Jeszcze wezme jedna 4 tabletke na noc. Do tego nerka boli....cos mi sie wydaje ze nie unikne szpitala.
Mam nadzieje ze to taki dzien dzis....oby. Nawet maly jakos mniej aktywny niz zazwyczaj. A duze u ciebie?Współczuję i trzymam kciuki.Mi też dzisiaj skacze ciśnienie,zobaczymy,co będzie jutro:/
Mocno Ci skacze?Współczuję i trzymam kciuki.Mi też dzisiaj skacze ciśnienie,zobaczymy,co będzie jutro:/