• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ona przyjmuje tylko w srody jade jutro i sie wpycham mimo ze zapisana nie jestem ,albo niech mi daje inne prochy albo dawke wieksza. Normalnie beczec mi sie chcialo jak zobaczylam 157/98. Jeszcze wezme jedna 4 tabletke na noc. Do tego nerka boli....cos mi sie wydaje ze nie unikne szpitala.
Współczuję i trzymam kciuki.Mi też dzisiaj skacze ciśnienie,zobaczymy,co będzie jutro:/

Ona przyjmuje tylko w srody jade jutro i sie wpycham mimo ze zapisana nie jestem ,albo niech mi daje inne prochy albo dawke wieksza. Normalnie beczec mi sie chcialo jak zobaczylam 157/98. Jeszcze wezme jedna 4 tabletke na noc. Do tego nerka boli....cos mi sie wydaje ze nie unikne szpitala.
I dobrze jedz jedz a nerka biedna też pewnie przez te tabletki daje znaki:( oby udało Ci się bez szpitala :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry