Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Mój też leniuszekMam nadzieje ze to taki dzien dzis....oby. Nawet maly jakos mniej aktywny niz zazwyczaj. A duze u ciebie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój też leniuszekMam nadzieje ze to taki dzien dzis....oby. Nawet maly jakos mniej aktywny niz zazwyczaj. A duze u ciebie?
U mnie przez chwilę było 140/100,ale się nakrecilam i caly dzień chodzę taka rozdygotana,wczoraj mąż wyjechał na 3 tygodnie:/ ogólnie średnia pomiarów graniczy z normą.w razie czego mam dopegytMam nadzieje ze to taki dzien dzis....oby. Nawet maly jakos mniej aktywny niz zazwyczaj. A duze u ciebie?
Wyskakuje poza normy,a jak sie wycisze,to jest ok.Też mi sie chcę płakać,bo ja mam na tle nerwowym,jak raz mi wyjdzie gorszy wynik,to od razu wpadam w panikę i nam jeszcze wyższe. Nie mam już siłyMocno Ci skacze?
Mmm pyszne na pewno [emoji4] na zdrówkoZobacz załącznik 850261 dzisiejsza kolacja ;D
Kurczę czyli tez na granicyU mnie przez chwilę było 140/100,ale się nakrecilam i caly dzień chodzę taka rozdygotana,wczoraj mąż wyjechał na 3 tygodnie:/ ogólnie średnia pomiarów graniczy z normą.w razie czego mam dopegyt
DziekujeMmm pyszne na pewno [emoji4] na zdrówko
Ja też dziś pół dnia przeplakalam i czuje że znów mi się zbiera ale muszę się ogarnąć chociaż wszystko mnie tam na dole szczypie i piecze ale nie chce żeby mój wracał dziennie do zmartwionej kobiety bo wkoncu tego niewytrzymaWyskakuje poza normy,a jak sie wycisze,to jest ok.Też mi sie chcę płakać,bo ja mam na tle nerwowym,jak raz mi wyjdzie gorszy wynik,to od razu wpadam w panikę i nam jeszcze wyższe. Nie mam już siły
Pociesz się że jeszcze troszkę musimy dac rade niewiem jak ale musimy [emoji123]Wyskakuje poza normy,a jak sie wycisze,to jest ok.Też mi sie chcę płakać,bo ja mam na tle nerwowym,jak raz mi wyjdzie gorszy wynik,to od razu wpadam w panikę i nam jeszcze wyższe. Nie mam już siły