Margana
Fanka BB :)
A kolejne inaczej sie liczy?aa czyli rosnie odrobine wiekszy?
wiadomo, urodzi sie kiedy zechcew sumie od 38 do42 tyg pierwsze dziecko uwazane za terminowe a to przeciez 4 tygodnie rozrzutu !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A kolejne inaczej sie liczy?aa czyli rosnie odrobine wiekszy?
wiadomo, urodzi sie kiedy zechcew sumie od 38 do42 tyg pierwsze dziecko uwazane za terminowe a to przeciez 4 tygodnie rozrzutu !
A to nie wiem, może faktycznie tak się szyjka przygotowuje dobrze że się upewnilas ,bo ja kiedyś miałam ale to z Marysią takie galaretowate ale bezbarwneTypowo biale![]()
Super, ze wszystko ok!Melduję się po wizycie. Mała waży 917gram, obróciła się głową do góry (wczoraj czułam, jak się obraca), ale lekarz mówi, że na tym etapie (27tc) to nie jest powód do zmartwień. Po za tym wszystko pięknie i książkowo![]()
Każda jedna ciążę donoszona uważa się od skończenia 37, tygodniaA kolejne inaczej sie liczy?
A kolejne inaczej sie liczy?
Oj tak, poprosimy[emoji3]Ja wam będę przez neta ta nadwyżkę wit D przesyłać [emoji23]
ja synka w 36 skonczonym i mi wpisali donoszonyKażda jedna ciążę donoszona uważa się od skończenia 37, tygodnia![]()
dlatego teraz tez tak licze Kurcze bidulko, no kiepsko[emoji20]Skacze niestety..... Mierzylam na 2 roznych bo nie wierzylam wynikowi. Az pojechalam do przychodni maja taki scecjalistyczny nowoczesny i wgl ahhh itd. Pomiar dwa razy i 145/97 [emoji27] [emoji27] [emoji27] [emoji26]
Noo większość osób ma bezbarwne, rzadko białe ( to zależy od koloru sluzu, z którego czop powstal)... A ile po tym urodzilas Marysie??? U mnie już minęło z 4 dni ... Muszę wierzyć ginekologowi, że to nic takiego ... Gdyby był powód jak ten, że ostatnio nie czułam ruchów to kazałby mi przyjśćA to nie wiem, może faktycznie tak się szyjka przygotowuje dobrze że się upewnilas ,bo ja kiedyś miałam ale to z Marysią takie galaretowate ale bezbarwne
Ja wlasnie wylam...... Mati mial ze szkoly truskawki i co miazga......dobrze ze nie w tej kieszeni plecaka co ksiazki. I szorowalam mokrymi chusteczkami wyjac przy tym z bezsilnosci. I jeszcze specjalnie przewrocilam kosz bo byl czubaty a nikt nie widzi.Ja też dziś pół dnia przeplakalam i czuje że znów mi się zbiera ale muszę się ogarnąć chociaż wszystko mnie tam na dole szczypie i piecze ale nie chce żeby mój wracał dziennie do zmartwionej kobiety bo wkoncu tego niewytrzyma![]()